Home » Underholdning » Ny streamingtjeneste med danske film
Ny streamingtjeneste med danske film

Ny streamingtjeneste med danske film

Share

Nordisk Film+ er en ny streamingtjeneste skabt i et samarbejde mellem Nordisk Film og YouSee. Den viser de bedste danske og nordiske film kombineret med internationale storfilm

I dag lancerer Nordisk Film streamingtjenesten Nordisk Film+ sammen med YouSee.

Nordisk Film+ bliver en del af YouSee’s Bland Selv-pakke, der allerede er tilvalgt af op mod 200.000 danskere.

Nordisk Film+ tilbyder de bedste danske spillefilm kombineret med stærke titler fra hele Norden. Tjenesten byder også på store internationale blockbusters, der er særligt udvalgt til et dansk publikum. Hver uge tilføjes nye film til Nordisk Film+, så der altid er en god filmoplevelse at se frem til.

“I Nordisk Film producerer og indkøber vi et bredt udvalg af film, og vi har længe drømt om at kunne samle titlerne på vores egen tjeneste. Derfor er vi stolte over, at vi nu kan lancere Nordisk Film+ i samarbejde med YouSee og tilbyde danskerne kvalitetsfilm med et lokalt udgangspunkt, som Nordisk Film er kendt for. Det er også planen at gøre Nordisk Film+ tilgængelig i resten af Norden,” siger Kenneth Wiberg, der er direktør for Nordisk Film Distribution.

Se også:  Efterspørgsel på de dyre nye iPhones

Interessen for at streame film og dansk indhold er stor. 66 procent af de danske brugere med abonnement på en streamingtjeneste har dansksproget indhold som en præference, og 48 procent af dem ser film hver uge. Det viser tal fra Nordisk Film Consumer Insight, som laver flere årlige repræsentative brugerundersøgelser gennemført i samarbejde med YouGov.

Unik indholdspakke

Nordisk Film+ bliver en del af YouSee’s Bland Selv-løsning, hvor man frit kan håndplukke tv-kanaler og streamingtjenesterog dermed sammensætte en hel unik indholdspakke.

“Vi er begejstrede for, at vi i samarbejde med Nordisk Film kan tilbyde vores kunder en streamingtjeneste med kvalitetsfilm, der tager afsæt i Danmark og vores skandinaviske naboer. Det er afgørende, at vi som et lille land og som en del af Norden også ser film, der afspejler vores historie, hverdag og særlige humor, og jeg er sikker på, at mange danske familier vil sætte pris på løbende at samles om de film, som Nordisk Film+ tilbyder,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Se også:  YouSee booster dit bredbånd med ny hybridteknologi

Nordisk Film står i forvejen bag streamingtjenesterne Dansk Filmskat, som er fyldt med danske filmklassikere, og Min Bio, som tilbyder kvalitetsunderholdning til børnefamilier. Disse er allerede en del af YouSee Bland Selv.


TAGS
Nordisk Film
Yousee

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S