Home » AOD Pro » Glansfulde print i stort format
Glansfulde print i stort format

Glansfulde print i stort format

Share

Nu lancerer Epson en storformatsprinter, SureColor SC-R5000, hvor blækket får en overflade af resin, der giver ekstra glans og holdbarhed – perfekt til plakater og i butikker.

Epson er nu klar med producentens første storformatsprinter, der kan levere resin-coatet blækprint. Med denne printer kan man producere glansfulde og farvekonsistente plakater, udstillingsmateriale til butikker, informationsmateriale til skoler og hospitaler og andre print i op til 64 tommer.

Ifølge Epson giver den nye SureColor SC-R5000 hurtigtørrende print – og en sikker farvekontrol takket være PrecisionCore Micro TFP-printhovedet. Der er præcis temperaturkontrol takket være fire temperatursensorer, så farverne ikke ændres fra kant til kant og fra top til bund. Tre uafhængige varmestationer (forvarmning, pladeopvarmning, eftervarme) medvirker også til at opnå farve-ensartetheden.

Se også:  Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant

Den effektive tørre- og efterbehandlingsproces gør laminering og levering samme dag mulig, så brugerne kan reducere fremstillingstiden.

Printeren benytter et piezo-printhoved, som ikke slides af opvarmningen, og derfor forbliver dots i placering og størrelse ensartede gennem hele printhovedets levetid, anfører Epson. Når printhovedet skal udskiftes, kan det gøres af operatøren, hvilket forbedrer oppetid og produktivitet.

Print til alle miljøer

Det nye 6-farve UltraChrome RS-blæksæt er en lugtfri, vandbaseret resin-blæk og kan anvendes i ethvert miljø, også skoler, hospitaler, hoteller og indendørsfaciliteter. Den store blækløsning har muligheden for 1,5 liter blækposer til medium printvolumen og to sæt hot-swappable blæk til store printvolumener.

“Vi har lyttet til vores kunder og forstået efterspørgslen på kvalitet, produktivitet, pålidelighed og stabil farveydelse inden for blæk markedet. Med introduktionen af SC-R5000 er vi nu i stand til at imødekomme alle disse efterspørgsler. Med vores linje af Eco-solvent, UV og nu resin-coatet blæk er Epson one-stop-shop for alle signage-, POS- og interior décor-krav,” forklarer Iftekhar Butt, som er senior sales development manager i Epson Danmark.

Se også:  Smart løsning bringer print ind i den digitale tidsalder

Printeren er udstyret med et 4,3 tommer stort touchpanel, og Epsons Edge Print RIP-software giver ifølge Epson nem opsætning. SC-R5000 er i handlen fra december 2020.


TAGS
Epson
printer
storformatsprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S