Home » Sikkerhed » Ny serie om cyberkriminalitet vises gratis på YouTube
Ny serie om cyberkriminalitet vises gratis på YouTube

Ny serie om cyberkriminalitet vises gratis på YouTube

Share

Cybergeddon er en helt ny serie om internetkriminalitet, skabt af manden bag CSI i samarbejde med sikkerhedsfirmaet Symantec. Den har premiere i dag på YouTube, hvor du kan se den gratis

Produceren Anthony E. Zuiker, der også er hovedmanden bag den populære krimiserie CSI, har produceret sin nye serie om internetkriminalitet i samarbejde med it-sikkerhedsvirksomheden Symantec, som laver de velkendte Norton-produkter.

I Cybergeddon følger vi agent Chloe Jocelyn (Missy Peregrym), der sammen med sin kollega Frank Parker (Manny Montana) og master-hackeren Chase ”Rabbit” Rosen (Kick Gurry) efterforsker en række tilsyneladende uafhængige cyber-angreb.

Chloe og hendes team skal nedkæmpe det globale cybercrime netværk, der ledes af Gustov Dobreff (Olivier Martinez) før det er for sent.

Se også:  Samsung har fundet opskriften på den ultimative tv-serie - se resultatet her

Cybergeddon bliver lanceret i ni afsnit på YouTube – tre afsnit om dagen, tre dage i træk. Udover de ni afsnit bliver der også offentliggjort klip med ekstramateriale, der fortæller os mere om Cybergeddon-karaktererne, viser eksklusive billeder fra optagelserne, backstage-scener og interviews med skuespillerne. Der vil også være oplysninger om, hvordan cyberkriminalitet foregår i virkeligheden.

Producenterne bag Cybergeddon har været meget optaget af at gøre serien så realistisk som muligt, og har derfor været i et tæt samarbejde med Symantec for at få indsigt i, hvordan cyberkriminelle opererer i dag.”Cybergeddon er en filmoplevelse, der bryder alle traditionelle regler, og det bedste er, at man kan se den overalt, når som helst på alle enheder med adgang til YouTube,” siger Anthony E. Zuiker.

Se også:  Samsung har fundet opskriften på den ultimative tv-serie - se resultatet her

De første tre af afsnit af serien ligger allerede klar, og resten af Cybergeddon slippes af på YouTube, de kommende to dage. Se Cybergeddon her.


TAGS
Norton
Symantec
tv-serie

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S