Home » AOD Pro » Ny scanner-serie skal gøre det enklere at digitalisere dokumenter
Ny scanner-serie skal gøre det enklere at digitalisere dokumenter

Ny scanner-serie skal gøre det enklere at digitalisere dokumenter

Share

Brother præsenterer en ny serie af avancerede scannere, der er velegnede til både hjemmearbejde og kontoret

Hvis du har et stort behov for at digitalisere dokumenter og efterbehandle dem, kan du ikke nødvendigvis klare dig med den scannerfunktion, som mange moderne printere er født med. så skal du have en dedikeret scanner.

Behovet er der. Derfor har Brother nu lanceret en serie scannere, der sikrer brugerne nøjagtige scanninger i høje volumener, avanceret billedbehandling og forskellige muligheder for dokumentoptimering og velorganiseret workflow.

Software til redigering

Alle scannere leveres med professionel software, der er tilpasset virksomheders forskellige størrelse og krav.

“Vi håber, at Brothers nye serie af bordscannere vil gøre digitaliseringen og samarbejdet omkring dokumenter enklere end nogensinde før. Brugerne får her mulighed for hurtigt og effektivt at digitalisere, redigere og dele dokumenter, hvilket giver adgang til scannede dokumenter i høj kvalitet, hvor som helst og når som helst,” forklarer Henning Elkjær, der er Sales Director for Danmark og Norge, og føjer til:

Se også:  HP Envy Inspire 7920ez [TEST]: HPs printer styres med super smart app

“Den nye scannerserie omfatter scannere til ethvert behov i erhvervslivet, herunder en model, der er perfekt egnet til større virksomheder, der ønsker en markant forbedring af deres dokumenthåndteringskapacitet, og scannere, der er perfekte til hjemmearbejde eller på mindre kontorer. Uanset om der er behov for dobbeltsidet scan af A4-dokumenter, visitkort, kvitteringer, batch-scan eller flersidede dokumenter, kan brugerne være sikre på, at disse scannere opfylder alle behov”.

Fem nye modeller

Der er fem scannere i den nye serie fra Brother.

ADS-4100 har dobbeltsidet scan op til 70 ipm (dvs. “sider”), 60-arks automatisk dokumentføder (ADF) og billedbehandling. Prisen er 2699 kroner ekskl. moms.

ADS-4300N er lidt hurtigere med dobbeltsidet scan op til 80 ipm og en 80-arks automatisk dokumentføder (ADF). Scanneren har også tre konfigurerbare genvejstaster, billedbehandling og batch-scan samt Ultrasonic Multifeed Sensor og Separation Switch. Den koster 2899 kroner ekskl. moms.

ADS-4500W har dobbeltsidet scan op til 70 ipm og en 60-arks automatisk dokumentføder (ADF). Scanneren har en 7,1 cm touchscreen med 20 konfigurerbare genveje foruden Superspeed USB3.0 og scan direkte til USB-vært samt billedbehandling og Auto Start Scan. Denne model koster 3499 kroner ekskl. moms.

Se også:  HP Officejet Pro 8022e [TEST]: Prisvenlig printer til kontoret

ADS-4700W har flere funktioner. Scanneren har dobbeltsidet scan op til 80 ipm og en 80-arks automatisk dokumentføder (ADF). Den har en 10,9 cm touchscreen med 56 konfigurerbare genveje, personlig multibrugerfunktion, Secure Workgroup Sharing, billedbehandling og batch-scan samt Auto Start Scan, Ultrasonic Multifeed Sensor, Separation Switch, Scan Preview-funktion og CIS Cleaning Alarm. Prisen er 4099 kroner ekskl. moms.

ADS-4900W er seriens hurtigste scanner med dobbeltsidet scan op til 130 ipm. Den har også en effektiv 100-arks automatisk dokumentføder (ADF), en 10,9 cm touchscreen med 56 konfigurerbare genveje, personlig multibrugerfunktion, Secure Workgroup Sharing, billedbehandling og batch-scan. Derudover har den Auto Start Scan, Multifeed Sensor, Separation Switch, Scan Preview-funktion og CIS Cleaning Alarm. Denne avancerede scanner koster 6699 kroner ekskl. moms.


TAGS
Brother
printer
scanner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S