Home » Promotion » Ny QNAP-produktlinje: Videokonferencer og præsentationer – brugervenlige og overkommelige!
Ny QNAP-produktlinje: Videokonferencer og præsentationer – brugervenlige og overkommelige!

Ny QNAP-produktlinje: Videokonferencer og præsentationer – brugervenlige og overkommelige!

Share

 Annonce 

QNAP, global leder inden for storage- og netværksløsninger, udvider sin portefølje med en Koi-produktlinje, der gør det nemt og økonomisk at holde onlinemøder

KoiBox-100W, som kører det proprietære QNAP KoiMeeter-operativsystem til videokonferencer, er det ideelle alternativ til dyre SIP-baserede konferencesystemer og kommer med værdiskabende 4K trådløs projektion og 4-vejs kommunikation plus lokale lagringsfunktioner.

Afholdelse af møder på tomandshånd med KoiBox-100W giver højere sikkerhed og bedre privatlivssikring sammenlignet med offentlige cloud-møder, og autosvarfunktionen giver større bekvemmelighed i nogle brugsmiljøer.

Ud over private møder strømliner KoiBox-100W kommunikationen mellem forskellige platforme ved at give mulighed for at deltage i Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco Webex og Google Meet-opkald.

Tilslut, klik og start mødet!

KoiBox-100W skal blot sluttes til en HDMI-skærm og et datanetværk, og så er man klar til at gå i gang.

Sammen med et udvalg af kameraer og mikrofoner kan man nemt starte videokonferencer og trådløse præsentationer, uden at der kræves komplekse indstillinger. Man skal blot kalde op til en anden KoiBox-100W, et KoiMeeter-system, QNAPs KoiMeeter-mobilapp eller et kompatibelt SIP-system (som f.eks. Avaya eller Poly Group) for at starte en videokonference i høj opløsning – eller alternativt deltage i andre cloud-konferencerum. KoiBox-100W er den ideelle løsning for budgetbevidste organisationer til udrulning i deres mødelokaler.

Tilslutningerne omfatter en HDMI-terminal, fire USB 3.2 Gen 2 Type-A-porte til kameraer, mikrofoner, inputenheder og andet kompatibelt tilbehør.

KoiMeeter-operativsystemet til videokonferencer

KoiMeeter, udviklet af QNAP fra bunden til optimale videokonference-oplevelser, er en perfekt løsning for organisationer til at skabe private mødesystemer med pålidelig sikkerhed. Det tilbyder også udstrakt kompatibilitet med almindelige cloud-videokonferencetjenester for problemfri kommunikation. Den længe ventede trådløse 4K-projektion gør det nemt for alle medlemmer i det samme mødelokale at se KoiBox-100W på en HDMI-skærm uden at skulle bruge en dedikeret computer.

Ydermere giver KoiMeeter mulighed for at gemme mødeoptagelser, heriblandt deltagerdiskussioner og præsentationsskærme. Med et enormt SSD/HDD-lagerpotentiale, der nemt kan udvides for at passe til voksende behov, reducerer KoiMeeter markant båndbredde- og storage-omkostninger i forhold til traditionelle cloud-baserede videokonferencesystemer.

Et videokonferencesystem i høj kvalitet behøver ikke være dyrt

Stadig flere virksomheder høster fordelene ved at bruge videokonferencesystemer til at foretage øjeblikkelige videoopkald og spare rejseudgifter. Omkostningerne forbundet med traditionelle videokonferencesystemer er dog stadig en stopklods for mange virksomheder og organisationer. Ifølge statistikker er mere end 80 % af små mødelokaler ikke udstyret med videoopkaldssystemer. Samtidig har billigere løsninger ofte dårlig audiovisuel kvalitet, som i høj grad påvirker kommunikationseffektiviteten.
QNAPs KoiMeeter videokonferenceløsning giver mulighed for at bygge et højkvalitets og budgetvenligt videokonferencesystem, som både kan gøre kommunikationen på flere steder smidigere og strømline teamwork. Faktisk er et KoiBox-100W-baseret videokonferencesystem prissat på et niveau, der gør det realistisk for mange virksomheder og organisationer at have et i hvert mødelokale.

Alt-i-ét: videoopkald, trådløs præsentation og dokumentation

KoiMeeter har en trådløs præsentationsfunktion, hvor oplægsholdere kan oprette forbindelse til den IP-adresse, der vises på tv-skærmen, for at dele skærme – uden at kræve en ekstra trådløs projektor, dongle eller software. Mødedeltagere kan bruge funktionen Insight View til at se præsentationen på deres computer. Møder kan også gemmes direkte for at sikre arkiverede kopier af al kommunikation.

Samtidig trådløs projektion fra flere kilder

Med KoiMeeter behøver man ikke slæbe HDMI-kabler eller trådløse projektorer til et mødelokale for at muliggøre skærmdeling. Man skal blot oprette forbindelse til den IP-adresse, der vises på hovedskærmen, for at dele sin computerskærm. KoiMeeter tillader samtidig skærmdeling fra flere enheder, fjerner behovet for konstant at skifte skærm, og gør møder mere strømlinede.

Mødedeltagere, der sidder bagerst eller i hjørner af lokalet, kan bruge funktionen Insight View til at se præsentationen på deres egen enhed og bruge den indbyggede chatrumsfunktion til at få deres stemmer hørt.

KoiMeeter mobilapp og webversion – deltag i møder hvor som helst

KoiMeeter leverer en ledsagende mobilapp “KoiMeeter” og webversion, der giver mulighed for at deltage i møder ved hjælp af en mobil enhed og computer.

KoiMeeter understøtter op til 4-vejs kommunikation og sikrer, at man aldrig går glip af vigtige møder.

Op til 4-vejs videokonferencer og samarbejde

KoiBox-100W kan danne op til 4-vejs videokonferencer med QNAP NAS, der kører KoiMeeter, og mobiltelefoner med KoiMeeter mobilapp.
KoiBox-100W understøtter også SIP-systemer og cloud-mødeplatforme til kommunikation på tværs af platforme.

Deltag i møder med SIP-systemer og gennem browsere

Deltag fleksibelt i en flerpunkts videokonference lanceret af et SIP-system (f.eks. Avaya, Poly Group og andre).
Deltag nemt i møder (inklusive Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco Webex og Google Meet) som gæst fra en webbrowser og oplev et produktivt og fleksibelt fjernsamarbejde.

Optimeret Zoom-, Skype- og Microsoft Teams-oplevelse

KoiBox-100W er stærkt integreret med Zoom, Skype og Microsoft Teams for at give en optimal mødeoplevelse.

Brugere kan logge ind på Microsoft Teams-konti via KoiBox-100W og opleve smidigere Teams-møder.

4K trådløs projektion – slip for kabler

Ingen kabler. Ingen softwareinstallation. KoiBox-100W giver en problemfri trådløs projektionsoplevelse fri for kompleks kabelføring og uden behov for at købe yderligere projektionsenheder.

Cast en skærm ved hjælp af en browser

Åbn en browser (Chrome eller Firefox), indtast skærmens IP-adresse, og projicer skærmen for at starte præsentationen. Der kræves ingen ekstra trådløse projektorer, dongler eller software.

Brugervenlige, overkommelige videokonferencer og trådløse præsentationsoplevelser

Som en alt-i-en videokonference- og trådløs præsentationsløsning er KoiBox-100W perfekt til små til mellemstore mødelokaler, chefkontorer, klasseværelser, auditorier og endda hjemmemiljøer. Nedenfor nævnes blot nogle få scenarier og applikationer.

Videokonference

Medlemmer i mødelokalet kan dele KoiBox-100W projektionsskærmen på en HDMI-skærm uden at skulle bruge en dedikeret computer. Multi-site kontorer kan lancere private/sky-møder, dele præsentationer og afholde træningskurser – og samtidig reducere rejseudgifter.

Mobile møder

Hjemme/fjernarbejdere kan nemt deltage i videokonferencer ved hjælp af KoiMeeter-mobilappen. Det muliggør smart arbejde og øget engagement uden at påvirke virksomhedens og medarbejdernes personlige produktivitet.

Trådløse præsentationer til forelæsninger

Skoler, konferencecentre og auditorier kan bruge KoiBox-100W til trådløse præsentationer og optagelse af foredrag. Tilhørerne kan nemt se en præsentation på deres computere med funktionen Insight View.

Online studier eller hjemmeunderholdning

Cast en computer- eller mobiltelefonskærm trådløst til et stort tv for en mere behagelig visuel oplevelse, når man studerer, ser videoer eller deler billeder.

Mange I/O-faciliteter og anbefalet tilbehør

Tilslutningerne på KoiBox-100W omfatter en HDMI-terminal til en skærm eller projektor, fire USB 3.2 Gen 2 Type-A-porte til kameraer, mikrofoner, inputenheder og andet kompatibelt tilbehør. Produktet understøtter Wi-Fi 6 og leveres med en RM-IR004 fjernbetjening.

De fleste enheder, der er kompatible med USB-standarden, kan fungere med KoiBox-100W. En række enheder er testet og anbefalet af QNAP. Listen omfatter i øjeblikket Logitech-webkameraer, Jabra-konferencehøjttalere og Logitech-konferencekameraer.

Køb QNAP KoiBox-100W her.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S