Home » AOD Pro » Få helt styr på alle overvågningskameraer i virksomheden
Få helt styr på alle overvågningskameraer i virksomheden

Få helt styr på alle overvågningskameraer i virksomheden

Share

Qnap lancerer nu QVR Center 2.0, som er en abonnementsbaseret overvågningsløsning, der muliggør styring på tværs af servere af alle QNAP-overvågningsløsninger

Virksomheder med mange overvågningskameraer kan skabe sig et samlet overblik med den nye Qnap QVR Center 2.0-løsning.

Nyheden muliggør styring på tværs af servere af alle QNAP-overvågningsløsninger. Op til 256 servere kan administreres centralt med automatisk N+M failover for at reducere risikoen for tab af data.

QVR Center 2.0 tilbydes i tre forskellige abonnementsniveauer, så den passer til forskellige virksomheders ønsker om skalerbarhed og fleksibilitet.

Se friske priser på overvågningskameraer her.

”Efterhånden som virksomhederne ekspanderer, opstår efterspørgslen efter storstilet kameraovervågning. QVR Center er en overvågningsløsning, der giver virksomheder mulighed for nemt at overvåge og administrere alle overvågningsservere. Mange virksomheder, hvis aktiviteter er spredt over flere lokationer, såsom detailkæder og banker, bruger allerede QVR Center 1.2 til centralt at administrere deres digitale aktiver. QVR Center 2.0 udvider vores “forstå situationen nemt”-designkoncept til at omfatte flere kernefunktioner, hvilket gør det muligt for administratorer at overvåge og administrere live-view og optagede film via en enkelt grænseflade. QVR Center 2.0 gør det også muligt at konfigurere flere servere som failover-servere for at sikre næsten kontinuerlig optagelse,” siger Nina Yeh, som er product manager hos Qnap.

Se også:  Qnap TS-i410X og WD PR2100 [TEST]: Skudsikre NAS-servere til små virksomheder
Administrer alt centralt

QVR Center muliggør cross-server administration af alle Qnap overvågningsløsninger, inklusive QVR Elite, QVR Pro og QVP serie NVR. QVR Center kan foruden at håndtere op til 256 servere administrere over 10.000 kameraer og er bagudkompatibel med ældre Qnap-overvågningsløsninger. Fra og med QVR Center 2.0 kan brugere også indstille adgangstilladelser for individuelle kameraer – i stedet for blot individuelle servere.

QVR Center har såkaldt failover-funktionalitet. Det betyder, at hvis en optageserver holder op med at fungere, så tildeler QVR Center automatisk optagedata og live-view-lager til en anden server, hvilket reducerer risikoen for tab af data.

Hvert QVR Center-abonnement inkluderer to indlejrede kanaler. Brugere, der har brug for at administrere flere QVR Center-servere, kan dog opskalere deres overvågningsmuligheder ved at købe en licens i Qnap Software Store.

Se også:  Qnap QXG-10G2TB [TEST]: Pladsøkonomisk netværkskort med fart på

TAGS
overvågning
qnap
servere

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S