Home » Skærm » Ny Philips-skærm får strøm fra computeren
Ny Philips-skærm får strøm fra computeren

Ny Philips-skærm får strøm fra computeren

Share

Philips 221S3USB er en strømbesparende 21,5″-skærm, som får
strøm og billede via usb-kabel

Vi er vant til at skulle bruge en strømforbindelse og en avanceret tilslutning som vga eller dvi, når vi vil koble en skærm til computeren. Nu gør Philips det imidlertid en hel del lettere og mere simpelt at forbinde skærm og pc.

MMD, firmaet bag Philips-monitors, lancerer i dag en ny 21,5″ lcd-monitor med indbygget usb-strømforsyning. Monitoren skal således kun forbindes til computeren via et usb-kabel for at få både data og strøm. Dermed er Philips-monitoren 221S3UCB en oplagt ledsager til en notebook-pc og en fleksibel løsning på kontorer med mobile medarbejdere. Takket være simpel plug and play får du hurtigt adgang til skærmbilleder i høj kvalitet.

Se også:  Prisvenlige touch-skærme til ethvert formål

Idet monitoren fungerer uden ekstern strømadapter, er den mere skånsom mod miljøet. Skærmen bruger helt ned til 9 watt i timen – cirka halvdelen af en almindelig monitors strømforbrug. Philips 221S3UCB har også en særlig energibesparende led-baggrundsbelysning, som gør, at monitoren kan strømforsynes via en bærbar computer. Som alle andre Philips-monitors med led-baggrundsbelysning er Philips 221S3UCB fremstillet uden kviksølv og er således miljøvenlig gennem hele dens livscyklus, fra produktion til bortskaffelse.

For at sikre brugere den bedste oplevelse i det daglige arbejde har skærmen Compact Ergo Base, som gør den i stand til at tilte og dreje, samtidig med at den kan højdejusteres for den behageligste arbejdsposition og bedste betragtningsvinkel. Desuden sørger den indbyggede w-led-teknologi for, at skærmen viser helt klare og skarpe billeder med præcis farvegengivelse og høj kontrast.

Se også:  Mini-LED-tv'et kommer – nu er Philips også klar

Philips 221S3USB er butikkerne i denne måned til en pris af 1.590 kroner.


TAGS
Philips

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S