Home » AOD Pro » Ny pc-skærm med alt det nødvendige til hjemmekontoret
Ny pc-skærm med alt det nødvendige til hjemmekontoret

Ny pc-skærm med alt det nødvendige til hjemmekontoret

Share

Philips byder ind med en ny pc-skærm, der kan det, man har brug for, når man arbejder på den bærbare på hjemmekontoret eller på arbejdspladsen. IPS-panelet er på 23,8” og har full HD-opløsning

Den nye Philips Monitors 243S1 er en sand mainstream-skærm, der prismæssigt ligger i den trygge midterbane – fås for 2448 kroner – og som indeholder præcis de funktioner, du har brug for, når du vil koble en bærbar computer til en pc-skærm.

Hvad enten du sidder derhjemme eller på arbejdspladsen og udfører traditionelle opgaver, byder den nye skærm på det basale og lidt til. Panelet er 23,8″ stort. Der er tale om et IPS-panel med full HD-opløsning og flere tilslutningsmuligheder, herunder USB-C og indbygget dockingstation.

Se også:  Den komplette oversigt: Skærmstatus 2022
Indbygget docking

Med USB-C-dockingstationen kan du på samme tid oplade, overføre filer og tilslutte en bærbar computer. Tilslutning sker med det praktiske USB-C-kabel, som samtidig genoplader den bærbare computers batteri (op til 65 W).

Ud over denne nye standard har Philips 243S1 også et indbygget RJ-45 ethernet-stik samt HDMI 1.4, DP 1.2 og 4 stk. USB-A, så du nemt kan tilslutte andre enheder og ekstraudstyr.

Fokus på velvære

Skærmen er designet med brugernes velvære i fokus, forklarer Philips, og modellen er udstyret med en SmartErgo Base, som muliggør ergonomiske justeringer, så brugerne kan tilpasse deres individuelle behov. Skærmen kan vippes (+25/-5 grader), drejes (+180/-180 grader) og justeres i højden (op til 130 mm).

Se også:  AOC U27V4EA [TEST]: Prisrimelig 4K-skærm leverer – undtagen på ergonomi

243S1 lever op til TÜV Rheinland Eye Comfort-standarden, som skal sikre, at øjnene belastes mindre, og man er fri for forstyrrende refleksioner. Den behagelige brugeroplevelse gøres desuden mulig takket være flicker-free-teknologi, LowBlue Mode og den – ifølge Philips – næsten papirlignende læseoplevelse fra EasyRead Mode.


TAGS
Full HD
ips
monitor
pc-skærm
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S