Home » Bilen » Ny app gør det nemmere for Volvo-ejere at parkere lovligt
Ny app gør det nemmere for Volvo-ejere at parkere lovligt

Ny app gør det nemmere for Volvo-ejere at parkere lovligt

Share

Med en ny app slipper Volvo-ejere for p-automat og unødige p-udgifter. Parkometeret standser automatisk, når bilen forlader pladsen

Kører du Volvo, er du måske en af de heldige bilejere, som fremover slipper for at lede efter en p-automat eller bøvle med at betale via en app på din smartphone. Et nyt samarbejde mellem Volvo og EasyPark gør det muligt at betale automatisk.

Løsningen, som integrerer EasyParks app med Volvo Android Automotive, indeholder blandt andet ”autostop”. Funktionen afslutter automatisk parkeringsperioden, når bilen forlader parkeringspladsen. Dermed kommer du ikke til at betale for meget, blot fordi du er glemsom.

”Mange af os har prøvet det. Det er en travl dag; du sætter dig ind i din bil og kører. Et par timer senere opdager du, at du har glemt at stoppe din parkeringsperiode,” forklarer Jonas Engström, strategichef hos Volvo Cars.

Se også:  Disse elbiler udnytter batteriet bedst
Bilen finder selv p-pladsen

Den nye løsning bliver frigivet til et udvalg af Volvo-modeller med systemet Volvo Android Automotive. Herunder XC40 recharge, C40 og 2022-modellerne af XC60, S90, V90 (inklusive 90 Cross Country).

Autostop-funktionen kan være første skridt mod en fuldautomatisk parkeringsoplevelse, som er baseret på den indbyggede app.

”EasyPark tilbyder flere digitale værktøjer, som kan hjælpe føreren, for eksempel mulighed for at finde gader med ledige parkeringspladser og kamerateknologi til automatisk aflæsning af parkeringstid i parkeringshuse,” siger Johan Birgersson, administrerende direktør for EasyPark Group.

EasyPark-appen kan nu downloades fra Google Play Store til alle Volvo-biler med Android Automotive.


TAGS
app
Bil
elbil
Volvo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S