Home » Kamera » Ny opdatering giver vild hastighed i Canons bedste full-frame-kameraer
Ny opdatering giver vild hastighed i Canons bedste full-frame-kameraer

Ny opdatering giver vild hastighed i Canons bedste full-frame-kameraer

Share

Højere fart og større udholdenhed er blandt forbedringerne, der følger med de nye firmware-opgraderinger til Canons EOS R-kameraer

På baggrund af feedback fra brugerne har Canon lanceret en større firmware-opgradering til EOS R-serien, kameragigantens high-end spejlløse full-frame-kameraer.

R3 opgraderes til firmware v1.20, som hæver hastigheden fra 30fps til imponerende 195 fps i fuld opløsning, når man skyder i JPEG, HEIF eller RAW.

Samtidig øges videohastigheden, så man kan optage Full HD-videoer ved 240 fps, for at opnå flotte slow motion-sekvenser.

Med den nye opdatering får EOS R3 også adgang til  Cloud RAW Image Processing, som vi kender fra R7, der anvender avanceret kunstig intelligens til at forbedre opløsning, skarphed og støjforhold via skyen.

Se også:  Canon klar med vild hybrid: 45 MP fullframe og 8K raw-video i kompakt krop
Finere detaljer

EOS R3 får også mulighed for focus stacking i billeder taget med focus bracketing, for at skabe flot dybdeskarphed og klarhed.

Der er også kommet mulighed for at tilegne en knap til et 1.6x crop eller andre crop-forhold, så man hurtigt kan zoome ind på interessante detaljer.

Med den nye firmwareopdatering kommer også rystekorrektion i EOS R3, EOS R5 og EOS R6 som en Digital Movie IS funktion.

Samtidig får EOS R3 en time-lapse movie funktion, med evnen til at bevare time lapse filmindstillinger, hvis kameraet ved et uheld slukkes.

Med v1.60 firmware-opdateringen til EOS R5 følger Auto Power Off Temperature, som gør det muligt at opnå længere optagetid, hvis forholdene tillader det.

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte
SDK-opdateringer

Den nye firmware rummer også en række opdateringer til brug med Canons Software Development Kit (SDK), herunder understøttelse af remote sensor cleaning, evnen til at aktivere focus bracketing, sætte høj frame rate video og first curtain/second curtain/high-speed synkronisering. EOS R6 får desuden evnen til at indstille mode-hjulets funktioner på afstand.

Den nye firmware kan downloades her.


TAGS
Canon
EOS
eos r

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S