Home » Mobiltelefon » Ny OnePlus-mobil får kamera fra Hasselblad: Præsenteres om to uger
Ny OnePlus-mobil får kamera fra Hasselblad: Præsenteres om to uger

Ny OnePlus-mobil får kamera fra Hasselblad: Præsenteres om to uger

Share

Kameraet i OnePlus’ nye serie af topmobiler er skabt i samarbejde med det ikoniske fotobrand, Hasselblad. Mobilerne præsenteres d. 23. marts

Man fristes til at sige, at OnePlus har “lavet en Huawei”. At gå sammen med et stort velrenommeret kamerabrand var en enorm succes for den nu blokaderamte producent, der via samarbejdet med Leica formåede at løfte kamerastandarden ikke bare for deres egne mobiler, men for markedet generelt.

Om OnePlus kan gøre det samme via det nye samarbejde med Hasselblad bliver spændende at se, men der er grund til at have forhåbninger. I forbindelse med samarbejdet er nemlig afsat 935 millioner kroner til udvikling af kamerateknologi de næste tre år. Investeringen skal sikre, at OnePlus kan være helt forrest i feltet på kamerateknologi og give den bedste fotooplevelse, der kan opdrives i en smartphone.

Se også:  Apple iPhone SE (2022) [TEST]: Utrolig power til flot pris

”OnePlus har altid prioriteret en premium brugeroplevelse højere end alt andet. Et af vores strategiske fokusområder er at forbedre kameraoplevelsen i vores smartphones, hvilket vi vil gøre med ekspertise fra legendariske Hasselblad.,” siger Pete Lau, grundlægger og administrerende direktør for OnePlus.

Ægte Hasselblad-oplevelse

Allerede med de næste topmobiler vil man dog kunne nyde frugten af samarbejdet. OnePlus 9-serien kommer med det nye Hasselblad Camera for Mobile kamerasystem. Det skal det tilbyde førsteklasses sensorkalibrering for præcise og naturlige farver samt en helt ny brugerflade med autentisk Hasselblad look and feel og omfattende muligheder for at justere ISO, fokus, eksponering, hvidbalance og meget mere.

De nye mobiler vil være udstyret med en specialdesignet Sony IMX789-sensor – den største og mest avancerede kamerasensor på en OnePlus-mobil nogensinde. Dertil vil der være et vidvinkel-kamera, som takket være software udviklet i samarbejde med Hasselblad er stort uden forvrængning i siderne.

Se også:  CES: Første billeder – sådan ser OnePlus 10 Pro ud

Mobilerne vil kunne skyde i 12-bit RAW, som giver op til 64 gange mere farvestærke billeder end tidligere samt større dynamisk rækkevidde og bedre muligheder for at efterredigere. Ved video får man glæde af forbedret HDR og understøttelse af 4K, 120fps og 8K, 30 fps.

I kommende OnePlus-mobiler kan man forvente at se blandt andet et panoramisk kamera med 140 graders synsfelt samt T-lens-teknologi, som giver lynhurtig fokus i selfiekameraet.

Den nye OnePlus 9-serie præsenteres ved et online-event den 23. marts kl. 15.00. Du kan se med her: http://onepl.us/Denmark


TAGS
hasselblad
Mobilkamera
OnePlus
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S