Home » Mobiltelefon » Ny OnePlus-mobil bliver markant dyrere
Ny OnePlus-mobil bliver markant dyrere

Ny OnePlus-mobil bliver markant dyrere

Share

OnePlus 7 Pro bliver ikke en billig mobil, som de tidligere modeller fra OnePlus. Den dyreste model kommer op at matche markedets øvrige topmobiler i pris

Det har vist at være en velfungerende strategi at starte som mellemklasse-producent, der leverer rigtig meget mobil for pengene for så at rykke op i den øverste prisklassen, når brandet er godt og grundigt cementeret. Det er en i hvert fald en strategi, der har fungeret for Huawei, og nu forsøger OnePlus så at gøre den efter. Om mindre end tre uger lanceres den nye OnePlus 7, og den kommer i flere varianter, hvor den dyreste kommer op at matche, hvad du skal slippe for eksempelvis en Huawei P30 Pro.

Se også:  OnePlus Nord CE 5G [TEST]: Elegant allrounder

Ifølge producenten vil OnePlus 7 Pro imidlertid være det hele værd. For med den nye serie af smartphones satser OnePlus på at kunne gå fra “billig og næsten ligeså god som konkurrenterne” til førende producent på markedet, som på visse områder ligger foran selv de stærkeste konkurrenter.

Forrygende skærm

Som vi kunne berette i går, vil det i særdeleshed være skærmen, som skal være af uhidtil uset kvalitet. OnePlus 7 Pro får en lynhurtig skærm som vil strække sig over stort set hele mobilens overflade, uden et forstyrrende notch i toppen. Frontkameraet er nemlig ikke integreret i skærmen, men af pop-up typen, som springer op af mobilen, når du har brug for det. Som sædvanlig vil der også være fokus på ydelsen, som ser ud til at blive i den helt høre ende med nyeste Snapdragon processor og op til 12GB ram.

Se også:  OnePlus' nye topmobiler kommer i dag: Følg lanceringen her ...

En OnePlus 7 Pro med denne mængde ram og 256Gb lagerplads kommer til at koste 6.499 kroner. Kan man nøjes med mindre fås en model med 8GB ram og 256 GB lager til 5.999 og en model med 6GB og 128GB til 5.599 kroner.

Sammen med Pro-modellen kommer også en standard-model, som får priser tættere på dem vi kender fra tidligere OnePlus-mobiler.

Billedet er et uofficielt koncept-billede af OnePlus 7 Pro.


TAGS
OnePlus
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S