Home » Hardware » Ny OnePlus 10T er en hårdt pumpet muskelmobil med ekstrem opladning
Ny OnePlus 10T er en hårdt pumpet muskelmobil med ekstrem opladning

Ny OnePlus 10T er en hårdt pumpet muskelmobil med ekstrem opladning

Share

Hastigheden er i fokus på den nye OnePlus 10T, som kommer med rekordhurtig 150W opladning samt et 3D-kølesystem, der skal sikre enorme kræfter

Det er tid for en ny topmobil fra OnePlus. OnePlus 10T, som kommer til at ledsage forårets flagskib OnePlus 10 Pro i toppen af producentens mobilsortiment, præsenteres officielt på onsdag, men henover de seneste par uger har OnePlus dryppet info om mobilen ud til pressen. Vi ved derfor allerede en del om, hvad der er i vente.

Designet på den nye OnePlus 10T lægger sig tæt op ad 10 Pro, med et par detaljer omkring kameraet og en ny finish, inspireret af stenarten basalt, til forskel. Den fås i farverne i sort og grønt. Mest i øjenfaldende, og ganske kontroversielt i OnePlus-regi, er at man har fjernet den karakteristiske alert slider, som på tidligere OnePlus-mobiler har givet nem fysisk adgang til at skifte lydtilstand. Mange brugere elsker funktionen og OnePlus er derfor kommet med en længere udredning på, hvorfor det har været strengt nødvendigt at fjerne den.

Se også:  OnePlus pusher videoer af nuttede hundehvalpe for at få din dopamin i vejret
Lynhurtig opladning

Først og fremmest får man, ved at ofre den lille skydeknap, plads i mobilens indre til et stort batteri samt det heftige ladesystem, som OnePlus 10T er forsynet med. Batterikapaciteten er 4.800 mAh batteri, og et særligt ladesystem med to pumper, gør det muligt at oplade OnePlus 1oT ved 150W. På kun 19 minutter er mobilen fyldt helt op med strøm, og man i løbet af ti minutter har man strøm nok til en hel dag.

Kølig kraftkarl

Det er ikke kun opladningen, der er hurtig på OnePlus 10T. Mobilens ydelse ser generelt ud til at være i den allerbedste klasse for Android-mobiler. Der er anvendt den nye Snapdragon 8+ Gen 1 processor, som holdes køligt af et nyt 3D system, med stort cryo-velocity dampkammer, som holder mobilen stabilt kørende, selv når man presser den hårdt – eksempelvis ved gaming, hvor man også får glæde af en skærm med Frame Stabilizer og LSTouch, der sikrer høj smidighed med 1000 Hz touch sampling rate.

Se også:  Xiaomi 12 Pro [TEST]: Fine fotos og hurtig opladning

Ny kameramotor

Kameraet minder en del om det der sidder i OnePlus 10 Pro. Det har samme hovedsensor og mulighed for 10-bit farvedybde og dertil er der tilført en hurtigere motor, som med et enkelt klik skyder en helt serie billeder og udvælger det bedste.

Der er også 119 graders vidvinkel, dog tilsyneladende ikke med mulighed for den ekstreme 150 graders effekt man kan få på OnePlus 10 Pro. Optisk zoom får man heller ikke. Mobilens tredje kamera er i stedet et makro-kamera med digitale zoom-egenskaber.

Billede taget med OnePlus 10T.

Billede taget med OnePlus 10T.

Mens man således får lidt ekstra på batteri og ydelse må man give afkald på visse kameraegenskaber, sammenlignet med OnePlus 10 Pro. De to mobiler, der nu vil udgøre toppen i OnePlus’ sortiment, kan således appellere til forskellige kundegrupper. Om priserne vil være sammenlignelige finder vi først ud af onsdag, hvor den officielle lancering finder sted.  Det sker i New York, men eventet kan streames af alle via OnePlus hjemmeside.

 


TAGS
Mobilopladning
OnePlus
oneplus 10 pro
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S