Home » Hovedtelefoner og højttalere » Ny øretelefon fra OnePlus sikrer vellyden med intelligent støjreduktion
Ny øretelefon fra OnePlus sikrer vellyden med intelligent støjreduktion

Ny øretelefon fra OnePlus sikrer vellyden med intelligent støjreduktion

Share

Den nye øretelefon fra OnePlus – OnePlus Buds Pro – har en avanceret støjreduktion, hvor uønskede lyde dæmpes dynamisk i realtid. Dermed skulle brugeren kunne få en skræddersyet lydoplevelse

OnePlus er ikke kun mobiltelefoner. I sidste uge lancerede OnePlus den hypede Nord 2 5G-smartphone. Nu kommer så den ”intelligente” in-ear-hovedtelefon Buds Pro

Øretelefonen er (selvfølgelig) trådløs, og OnePlus lover en batterilevetid på 5-10 timer med eller uden støjreduktion. Desuden er der mulighed for en personlig lyd-modus.

”OnePlus har altid været opsat på at levere den bedst mulige brugeroplevelse. Nu anvender vi vores ”Never Settle”-tilgang til bærbar lyd med OnePlus Buds Pro. Dette er vores næste skridt til at skabe en sømløs løsning for vores brugere,” lyder det fra firmaets grundlægger, Pete Lau, i en pressemeddelelse.

Se også:  Sony har skabt en helt ny type earbuds
Ørepropper tilpasser sig selv

De nye ”buds” dæmper uønskede lyd i realtid, hvad enten det er støj i omgivelserne eller snak fra andre mennesker – det er det ”intelligente” ved nyheden. Øretelefonerne justerer selv reduktionen, så brugeren ikke forstyrres.

Hver øreprop har tre mikrofoner, der aktivt filtrerer støjniveauer på op til 40 dB efter behov. Dermed får bæreren en skræddersyet lytteoplevelse i modsætning til mere konventionelle støjreducerende systemer, mener OnePlus.

Dyb bas og tydelige opkald

Sættet har to 11 mm dynamiske drivere og Dolby Atmos-understøttelse, så du får musik, der skulle blive gengivet med rig diskant, dyb bas og krystalklar vokal.

Sammen med forbedrede støjreduktionsalgoritmer og et mekanisk design for at reducere vindstøj sikrer OnePlus Buds Pro ifølge producenten, at opkald altid står skarpt selv i larmende omgivelser.

Se også:  OnePlus Nord Buds [TEST]: Billige earbuds overrasker positivt

Øretelefonen har Bluetooth 5.2-support og en forsinkelse på ned til 94 ms med Pro Gaming-tilstanden tændt, forklares det.

OnePlus Buds Pro kan forudbestilles på firmaets hjemmeside fra 18. august. Prisen bliver 1199 kroner.


TAGS
earbuds
Headset
hovedtelefon
in ear-hovedtelefon
øretelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S