Home » AOD Pro » Mesh-netværk med ekstra båndbredde til hjemmekontoret
Mesh-netværk med ekstra båndbredde til hjemmekontoret

Mesh-netværk med ekstra båndbredde til hjemmekontoret

Share

Den lille virksomhed og hjemmekontoret har brug for stadig bedre og mere stabile netværk, og det lover et nyt system fra Netgear

Corona-pandemien har gjort hjemmekontoret stadig mere populært, og der dukker stadig flere små virksomheder op i Danmark. Det har skabt et behov for netværkssystemer, der både kan sikre et godt og stabilt netværk, som er enkelt at installere og vedligeholde, og ikke mindst et, der kan tåle at stå fremme til daglig beskuelse.

Netgear, der står bag Orbi-brandet, har lige sendt et helt nyt netværkssystem på gaden, Orbi Quad-band Mesh Wifi 6E, et system der, som navnet antyder, sammenkobler 6 GHz WiFi og quad-band-teknologien – og som tilmed giver adgang til det nye 6 GHz-bånd.

Se også:  Nu kommer Wi-Fi 6E: Så meget bedre bliver dit trådløse net

Netgear oplyser, at det skulle sikre både hurtigere internethastighed til flere samtidige enheder og sikre mindre interferens og ventetid.

Trafikpropper på netværket

Netværksforbruget er steget markant, både når vi er på arbejde eller hjemme, vi streamer, deltager i videomøder og -konferencer, og alt tyder på at det forbrug kun vil stige i løbet af de næste år. Derfor vurderer Netgear, at mange vil tage den nye 6E-standard med det frie 6vGHz-bånd til sig.

Orbi Quad-Band WiFi 6E bygger på Netgears topmodel, Orbi Tri-Band WiFi 6, men har altså fået tilføjet det helt nye 6 GHz-bånd. Dette bånd tilføjer et ekstra Wi-Fi-frekvensspektrum til at håndtere multi-gigabit -hastigheder på nye smartphones og bærbare computere uden forstyrrelser fra andre enheder på de eksisterende 2,4 GHz- og 5 GHz-bånd.

Se også:  Sæt skub i kontoret – ny Wi-Fi 6E-router med cloud-administration

Netgear forklarer, at enheder, der kører på 2,4 eller 5 GHz-båndene vil opleve en forbedring af dækningen og øgede hastigheder på op til 30 procent med det nye system.

Endelig oplyser Netgear, at dette er branchens første quad-band Wi-Fi 6E-system, og at det er udstyret med en internetforbindelse der understøtter op til 10 gigabit.

Prisen ligger på 18.490 kroner inklusive moms for en pakke med en router og to satellitter, og så kan ekstra satellitter købes for 7490 kroner pr. styk.


TAGS
Mesh
router
wi-fi 6E

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S