Home » AOD Pro » Tag NAS’en med under armen
Tag NAS’en med under armen

Tag NAS’en med under armen

Share

En ny NAS fra Qnap er lige så let at tage med under armen som en bærbar computer. Indeni er der plads til fire M.2 NVMe-ssd’er, og der er praktiske tilslutningsmuligheder

Nu kan du tage din NAS med under armen på kundebesøg, eller fordi du skal vise nogle multimediefiler for dine venner – hvis du investerer i Qnaps nye udgave af producentens NASbook-serie. Nyheden hedder TBS-464.

NAS’en er ikke sværere at have med rundt end en bærbar computer. Den er 23 cm bred, 16,5 cm dyb og blot 3 cm høj.

Indeni er der gjort plads til fire stk. M.2 NVMe-ssd’er. Der er to HDMI 2.0 4K 60Hz-udgange samt to 2,5 GbE-porte.

Skyen kan kobles på

Til lagring understøtter TBS-464 HybridMount, som kan tilslutte lagring fra skyen og lokal cachelagring, hvilket i princippet gør det muligt at arbejde med onlinefiler lige så hurtigt som med lokale filer.

Se også:  Intelligent NAS til hjemmekontoret kan automatisk organisere fotos

”TBS-464 NASbook samler solid ydeevne og komplette virksomhedsapplikationer i et lille, mobilt format. Ved problemfrit at integrere cloud-lagringsplads giver TBS-464 de kombinerede fordele ved bærbarhed og lagringsfleksibilitet, som giver moderne kontorer og studier flere muligheder. Muligheden for at cachelagre cloudbaserede filer lokalt på TBS-464 giver brugerne mulighed for at nyde godt af adgangshastigheder svarende til, at de arbejdede i et LAN-miljø,” forklarer Joseph Ching, product manager hos QNAP, om den nye NASbook.

QNAP TBS-464.

Der er to HDMI-udgange og to netværksporte på bagsiden af NAS’en.

TBS-464 er baseret på en Intel Celeron N5105/N5095 quad core 4-tråds processor (burst op til 2,9 GHz) med Intel AES-NI-krypteringsmotor, 8 GB DDR4-hukommelse og USB 3.2 Gen 1-porte til hurtigere dataoverførsel.

Styr på backuppen

Styresystemet er QTS 5, som ifølge Qnap giver en næstegenerations brugeroplevelse og en optimeret brugergrænseflade. HBS (Hybrid Backup Sync) kan sørge for lokal-/fjern-/cloud-backupopgaver. Blokbaserede snapshots gør desuden databeskyttelse og gendannelse nemmere og afbøder trusler fra ransomware.

Se også:  Nyt netværkskort skal gøre det nemt at opbygge et 10GbE-miljø

TBS-464 understøtter medieafspilning på et tv eller en skærm via de to HDMI 2.0-udgange (op til 4K ved 60 Hz) og konverterer 4K-videoer til universelle filformater, der kan afspilles på flere enheder. Den er også perfekt til mediestreaming med Plex, anfører Qnap.

TBS-464 kan endvidere fungere sammen med QNAP KoiMeeter til et videokonferencesystem og muliggøre trådløse præsentationer.

Medfølgende software

Lagringskapaciteten kan udvides ved at tilslutte TL- og TR-lagringsudvidelseskabinetter.
Virksomheder og organisationer kan også få fordel af de forskellige software-applikationer i TBS-464. QmailAgent centraliserer flere e-mail-konti. Qmiix integrerer en iPaaS-løsning (Integration Platform as-a-Service), der gør det muligt at tilslutte apps og enheder til Qnap NAS’er. Qfiling automatiserer din filorganisering. Og Qsirch hjælper dig med hurtigt at finde alle de dokumenter, du har brug for.

Funktionaliteten i TBS-464 kan yderligere udvides ved at installere apps fra det indbyggede QTS App Center, og du kan tilkøbe en fjernbetjening.


TAGS
nas
qnap

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S