Home » AOD Pro » Ny NAS til virksomhedsnetværket – plads til otte harddiske
Ny NAS til virksomhedsnetværket – plads til otte harddiske

Ny NAS til virksomhedsnetværket – plads til otte harddiske

Share

Der er kræfter og kapacitet i en ny NAS, som Qnap lancerer til virksomhedsnetværk. Processoren er en quad-core, og der er plads til otte harddiske i NAS’en

Virksomheder med behov for fleksibelt og måske stort lagerbehov kan kaste et blik på Qnaps nye NAS. TS-832PX hedder den, og NAS’en er udstyret med otte båse til harddiske, har 10GbE SGP+- og 2.5GbE-porte samt to PCIe Gen2-slots; altså parat til at få tilsluttet yderligere funktionalitet.

TS-832PX understøtter blandt andet både multi-cloud-backup og kan derfor fungerer som samlingspunkt for alle virksomhedens cloud-tjenester.

NAS’en har en kraftfuld, firkernet 1,7 GHz-processor og 4 GB DDR4-ram (kan udvides til 16 GB), hvilket ifølge Qnap gør NAS’en til den ideelle enhed for virksomheder på jagt efter startskuddet til den nyeste generation af netværksløsninger.

Se også:  Dobbelt-test: NAS i XL eller XXL
Et samlet Qnap-netværk

TS-832PX kan selvfølgelig arbejde sammen med andre QNAP-løsninger såsom QNAP’s 10GbE/2.5GbE managed/unmanaged switches og netværksadaptere i en samlet netværksløsning.

“Med plads til otte harddiske, 10GbE SFP+ og 2.5GbE RJ45-tilslutning giver TS-832PX høj kapacitet og højhastighedsnetværksforbindelse til virksomheder og organisationer. Sammen med værdiskabende apps og PCIe-udvidelsesmuligheder giver TS-832PX brugerne driftssikker og skalerbar funktionalitet til dagens og morgendagens it-krav,” siger Jason Hsu, produktchef hos QNAP.

Der er masser af brugbare tilslutninger på bagsiden.

NAS-enheden giver også adgang til QNAP’s udvalg af apps og tilslutningsprogrammer, som passer til forskellige virksomhedstyper.

HybridMount og VJBOD Cloud hjælper eksempelvis med fil- og blokbaseret cloudadgang til cloud storage-løsninger, og QVR Pro er en professionel overvågningsløsning sammen med tilsluttede IP-kameraer. Dertil kommer Hybrid Backup Solution, HBS, som hjælper med at sikre, at virksomhedsdata er beskyttet på den mest optimale måde. Dataene beskyttes yderligere via Security Counselor, som løbende skanner for malware og på den måde giver et højere niveau af sikkerhed.

Se også:  Wi-Fi 6 er kommet – og hvad så …?

QNAP TS-832PX er tilgængelig nu til en vejledende pris på 6800 kroner.


TAGS
nas
netværk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S