Home » AOD Pro » Intelligent NAS til hjemmekontoret kan automatisk organisere fotos
Intelligent NAS til hjemmekontoret kan automatisk organisere fotos

Intelligent NAS til hjemmekontoret kan automatisk organisere fotos

Share

Her er en NAS fra Qnap til det lille kontor eller hjemmekontoret – med flere interessante funktioner. For eksempel er der mulighed for hurtig og intelligent sortering af billeder ved hjælp af producentens software

Hvorfor egentlig lagre store mængder data i dyre skytjenester, når det kan gøres bedre på ens egen “sky”, en brugervenlig NAS. Det synes at være ideen bag en ny, lille NAS fra Qnap, TS-233 NAS, som har to båse til harddiske. NAS’en retter sig mod både smv-kontorer og hjemmebrug, herunder hjemmekontorer.

Lad os første kigge på hardwaren. Designet er slankt, og Qnap lover en støjsvag ventilator. NAS’en drives af en ARM Cortex A55 firkernet processor med integreret 2 GB hukommelse. Den kan bruges med 3,5/2,5-tommer hdd’er og ssd’er (SATA, 6 Gbps) og understøtter AES-NI-krypteringsacceleration, hvilket skulle give en sikker og hurtig backup og gendannelse samt kvik adgang til filer.

På bagsiden er der en RJ45 på 1 Gbps, en USB 3.2 Gen 1 Type-A og to USB 2.0 Type-A.

“TS-233 sætter flueben ud for mange ting hos hjemmebrugere og små virksomheder. Hjemmebrugere vil elske den centraliserede backup, den personlige cloud-løsning og multimediemulighederne, mens kontorer og organisationer kan drage fordel af strømlinet lagring samt nem filsynkronisering og -deling, der kan styrke fjern- og hybridarbejde,” siger Jerry Deng, produktchef for Qnap.

Se også:  Ny generation i stortest: Her er 6 kvikke NAND-ssd'er
Berigende software

Så nærmere vi os noget af det særlige ved denne NAS. Den har nemlig en indbygget NPU (Neural Network Processing Unit-processor), som sætter skub i Qnaps såkaldte AI Core (en AI-dreven motor til blandt andet billedgenkendelse).

Med multimediaapplikationer som QuMagie, Video Station og Music Station kan Qnaps nye NAS gemme og organisere fotos, videoer og musikfiler på en særdeles praktisk facon.

For eksempel kan man med QuMagie gennemføre en hurtig og automatisk opdeling af fotos på NAS’en i kategorier, for eksempel i “Mennesker”, “Ting”, “Steder” eller “Begivenheder”.

NAS’en kan også fungere som en skytjeneste, da den kan tilgås, selvom man ikke er hjemme. Man kan eksempelvis tage professionelle billeder med sit spejrefleks- eller hybridkamera og sende dem via sin mobiltelefon til NAS’en, hvor de straks lagres og klassificeres.

Se også:  Fjernarbejde har sendt ansvaret for sikkerhed over på medarbejderne

TS-233 leveres med QTS 5.0-styresystemet og applikationer som File Station (filadgang og deling i en browserbrugerflade), Hybrid Backup Sync (sikkerhedskopiering til en anden NAS eller skyen) samt Qsync, som gør det muligt at synkronisere filer på tværs af brugere og enheder.

NAS’en er set til cirka 1450 kroner ekskl. moms uden harddiske.


TAGS
Hjemmekontor
lager
nas
smv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S