Home » AOD Pro » Kan du ikke få plads nok? – Denne NAS har 24 drevlagerpladser
Kan du ikke få plads nok? – Denne NAS har 24 drevlagerpladser

Kan du ikke få plads nok? – Denne NAS har 24 drevlagerpladser

Share

Virksomheder kan nu opgradere deres lagerkapacitet med en NAS, som ikke færre end 24 harddiskbåse. Qnaps nye NAS til professionelt brug har også Ryzen 7-processor

Efter lancering af netværkslagre i Hero-serien på henholdsvis 9 og 12 lagerpladser, tager Qnap skridtet videre. NAS-seriens nye medlem hedder TS-h2477XU-RP. Den rackmonterede model får hele 24 båse til harddiske.

Ud over mere plads har NAS’en en AMD Ryzen 7 3700X 8-core processorer, to 10GbE-porte, PCIe-slots og en redundant strømforsyning. Qnap lover, at specifikationerne vil sikre en stabil drift på selv kritiske tidspunkter.

Kapacitet i petabyte-klassen

Ved hjælp af enhedens ZFS-baserede QuTS-styresystem får den professionelle bruger forretningskritiske funktioner og kapaciteter i petabyte-størrelsen pr. delt mappe, hvilket giver en meget pålidelig, men alligevel omkostningseffektiv NAS-løsning, forklarer producenten.

Se også:  Verdens smukkeste datacentre

”Gennem udnyttelse af ZFS-integritet og pålidelighed giver TS-h2477XU-RP det perfekte fundament for opbygning af missionskritisk og big data-lagring,” udtaler Jason Hsu, produktchef for Qnap, i en pressemeddelelse.

“Den kan også med fordel kombineres med Qnaps administrerede og ikke-administrerede 10GbE-switche til opbygning af hurtige, sikre og skalerbare netværksmiljøer uden at sprænge budgettet,” uddyber produktchefen.

Hurtig overførsel og redigering

Modellen har to iSER-bestykkede 10GbE SFP+ SmartNIC-porte. De kan arbejde med ssd-caching for at øge iops-ydelsen og 10GbE-potentialet. I praksis giver det optimering ved virtualisering, deling af store filer, højhastigheds-backup/gendannelse samt ved multimedieredigering og -overførsel.

Løsningens 24 drevpladser kan fyldes op med 3,5” Satadiske. Der er 32 GB DDR4-ram samt 4 x PCIe tredjegeneration-slots. Herudover kan TS-h2477XU-RP udbygges ved at installere forskellige PCIe-kort såsom et 10/25GbE-netværkskort, der tilføjer netværks-I/O-porte, QM2-kort for M.2 ssd-slots og Fibre Channel-kort til SAN-lagring.

Se også:  Kingston XS2000 [TEST]: Kompakt og kraftfuldt

Dertil kommer flere raid-konfigurationer, et medfølgende app-center med blandt andet
installations-apps, der kan udvide løsningen med hosting af virtuelle maskiner og containere for at give nemmere sikkerhedskopiering på flere niveauer.

TS-h2477XU-RP-3700X-32G – som er NAS’ens fulde navn – fås nu til en vejledende pris på 46.500 kroner.


TAGS
datalager
harddisk
nas

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S