Home » AOD Pro » Kan du ikke få plads nok? – Denne NAS har 24 drevlagerpladser
Kan du ikke få plads nok? – Denne NAS har 24 drevlagerpladser

Kan du ikke få plads nok? – Denne NAS har 24 drevlagerpladser

Share

Virksomheder kan nu opgradere deres lagerkapacitet med en NAS, som ikke færre end 24 harddiskbåse. Qnaps nye NAS til professionelt brug har også Ryzen 7-processor

Efter lancering af netværkslagre i Hero-serien på henholdsvis 9 og 12 lagerpladser, tager Qnap skridtet videre. NAS-seriens nye medlem hedder TS-h2477XU-RP. Den rackmonterede model får hele 24 båse til harddiske.

Ud over mere plads har NAS’en en AMD Ryzen 7 3700X 8-core processorer, to 10GbE-porte, PCIe-slots og en redundant strømforsyning. Qnap lover, at specifikationerne vil sikre en stabil drift på selv kritiske tidspunkter.

Kapacitet i petabyte-klassen

Ved hjælp af enhedens ZFS-baserede QuTS-styresystem får den professionelle bruger forretningskritiske funktioner og kapaciteter i petabyte-størrelsen pr. delt mappe, hvilket giver en meget pålidelig, men alligevel omkostningseffektiv NAS-løsning, forklarer producenten.

Se også:  Her får du et smart lager til alle dine studie-opgaver

”Gennem udnyttelse af ZFS-integritet og pålidelighed giver TS-h2477XU-RP det perfekte fundament for opbygning af missionskritisk og big data-lagring,” udtaler Jason Hsu, produktchef for Qnap, i en pressemeddelelse.

“Den kan også med fordel kombineres med Qnaps administrerede og ikke-administrerede 10GbE-switche til opbygning af hurtige, sikre og skalerbare netværksmiljøer uden at sprænge budgettet,” uddyber produktchefen.

Hurtig overførsel og redigering

Modellen har to iSER-bestykkede 10GbE SFP+ SmartNIC-porte. De kan arbejde med ssd-caching for at øge iops-ydelsen og 10GbE-potentialet. I praksis giver det optimering ved virtualisering, deling af store filer, højhastigheds-backup/gendannelse samt ved multimedieredigering og -overførsel.

Løsningens 24 drevpladser kan fyldes op med 3,5” Satadiske. Der er 32 GB DDR4-ram samt 4 x PCIe tredjegeneration-slots. Herudover kan TS-h2477XU-RP udbygges ved at installere forskellige PCIe-kort såsom et 10/25GbE-netværkskort, der tilføjer netværks-I/O-porte, QM2-kort for M.2 ssd-slots og Fibre Channel-kort til SAN-lagring.

Se også:  WD Black P50 Game Drive 1TB [TEST]: Så går det rigtig stærkt

Dertil kommer flere raid-konfigurationer, et medfølgende app-center med blandt andet
installations-apps, der kan udvide løsningen med hosting af virtuelle maskiner og containere for at give nemmere sikkerhedskopiering på flere niveauer.

TS-h2477XU-RP-3700X-32G – som er NAS’ens fulde navn – fås nu til en vejledende pris på 46.500 kroner.


TAGS
datalager
harddisk
nas

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S