Home » Hovedtelefoner og højttalere » Ny monsterhøjttaler fra Soundboks
Ny monsterhøjttaler fra Soundboks

Ny monsterhøjttaler fra Soundboks

Share

Danske Soundboks er klar med næste generation af deres vilde festhøjttaler. Stort set alt er opgraderet, og der er kommet en ny TeamUp-funktion, som gør det muligt at koble flere højttalere sammen trådløst

Har du gået igennem camping-arealet på Roskilde et af de senere år, har du ikke kunnet undgå at se dem. Eller i hvert fald høre dem. De store sorte kasser fylder ikke bare godt op i landskabet, de leverer også en voldsom lydstyrke, der kan holde nabolejren vågen til den lyse morgen.

Den første Soundboks kom i 2014, på baggrund af en spontan idé fra de tre unge grundlæggere Hjalte Wieth, Christoffer Nyvold, Jesper Theil Thomsen. De ville bygge festhøjttalere og sælge dem til Roskildegængere via DBA. Det viste sig at blive en succes udover al forventning og allerede samme efterår satte de en produktion igang, så højttaleren kunne nå endnu bredere ud i den kommende festivalsæson. I dag er det en virksomhed med 50 medarbejdere i Danmark og 8 i LA.

Ikke bare bas

Den nye Soundboks er den tredje i rækken, og tager betydelige skridt sammenlignet med forgængerne. Ikke blot er designet og logoet nu lidt mindre industrielt og mere imødekommende, helt i sort og med gummibolde i hjørnerne, så man ikke ridser bilen eller gulvet. Lyden er også forbedret. Der er nu tale om en trevejshøjttaler, med ny mellemtone- og diskant-enhed. Det skal give en mere veldefineret lyd med strammere bas og mere klarhed i toppen.

Se også:  Duel på lyd til dit tv: Lydbar versus stereo-højttalere

Det maksimale lydtryk er øget en smule, til 126dB, så du snildt kan overdøve Arena-scenen, når du hellere vil sætte gang i din egen fest.

En halv festival på en opladning

Ved håndtagene er en Pulse Reflex Port, der pumper bassen ud, så du tydeligt kan mærke den, når du bærer rundt på højttaleren.

Betjeningspanelet er opdateret og en Pulse Reflex Port i siden pumper bassen ud, så du tydeligt kan mærke den, når du bærer rundt Soundboks.

Betjeningspanelet er opdateret og en Pulse Reflex Port i siden pumper bassen ud, så du tydeligt kan mærke den, når du bærer rundt Soundboks.

Og netop det er jo ideen med den. Du skal have mulighed for at flytte musikken hen hvor festen er og ikke omvendt.

Højttaleren leverer 40 timers musik ved moderat volumen på en opladning. Fyrer du helt op skal du ikke forvente mere end 5 timer. Du kan dog købe ekstra batterier som tilbehør, hvis du vil være sikker på at festen går død, før højttaleren gør. Det er også muligt at købe en bæretaske til den, så den er nemmere at tage med rundt.

Se også:  Logitech Z407 [TEST]: Pc-højttaler med trådløs detalje
Forbind flere højttalere trådløst

Som den absolut største nyhed byder Soundboks nu på muligheden for at koble flere højttalere sammen trådløst. Den nye TeamUp-funktion kobler op til 5 højttalere sammen via SKAA, så du kan samle hele lejrpladsen om én fest. I første omgang er det ikke stereo, men det vil det blive på sigt og der vil også komme mulighed for at splitte højttalerne op, så en udgør subwoofer, en anden diskant osv. På den måde kan vil samling Soundboks i princippet kunne udgøre et mobil PA-anlæg.

Du kan koble flere Soundboks-højttalere sammen og få endnu vildere lyd.

Du kan koble flere Soundboks-højttalere sammen og få endnu vildere lyd.

Kablet sammenkobling af højttalerne er også en mulighed, og takket være fuldstørrelse XLR og jackstik er det også muligt at tilkoble mikrofoner, guitarer og andre instrumenter.

Smartphones forbindes via Bluetooth 5.0, og der er en app på vej, som vil give adgang til flere funktioner og mulighed for løbende opdateringer.

Den nye Soundboks kan bestilles fra i morgen på Soundboks.com og leveres fra september. Prisen er cirka 6.750 kroner.

Vi har allerede haft fingrene i den nye Soundboks og er klar med en anmeldelse i Alt om DATA 14.


TAGS
bluetooth-højtaler
Soundboks

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S