Ny mobil oplever verden, som du selv gør

Ny mobil oplever verden, som du selv gør

Share

Ny Google-teknologi forvandler mobilens skærm til et magisk vindue, som gør, at den kan navigere i den fysiske verden, som vi mennesker gør. 

På CES i Las Vegas afslørede Lenovo i nat dansk tid den første smartphone med Project Tango-teknologi, udviklet i samarbejde med Google. Project Tango er en teknologisk platform fra Google, som bruger avanceret bevægelsesregistrering, dybdeopfattelse og arealgenkendelse til at skabe en 3D-oplevelse på skærmen, der giver brugere mulighed for at udforske deres fysiske miljø via mobilen.

Takket være specialdesignet hardware og software kan Project Tango registrere dine bevægelser indendørs (i modsætning til GPS), opfange dybden af et rum og genkende fysiske steder, du har været før.

Se også:  Test: Megamobil med to skærme

Som led i samarbejdet inviterer Lenovo og Google udviklere til at hjælpe med at udbygge Project Tango-app’en. Den avancerede Project Tango-teknologi gør, at man nu kan udvikle apps, som ikke før har været mulige. Udviklere kan indsende deres forslag til app’en her frem til den 15. februar, 2016.

Den nye smartphone bliver tilgængelig på udvalgte markeder til sommer. Der findes endnu ingen informationer om dansk tilgængelighed og pris.

Del denne