Home » AOD Pro » Denne pc fylder mindre end en liter mælk – egnet til kontorer og butiksskærme
Denne pc fylder mindre end en liter mælk – egnet til kontorer og butiksskærme

Denne pc fylder mindre end en liter mælk – egnet til kontorer og butiksskærme

Share

Asus har opgraderet den kompakte del af sin ExpertCenter-serie. Mini-pc’en PN52 kan nemt placeres ude af syne, men har alligevel pænt med kræfter

Lige knap så stor som en liter mælk – så beskedent er volumen i denne nye mini-pc, Asus ExpertCenter-serie, som måler 120 x 130 x 58 mm.

Computeren kan bruges på kontoret eller til hjemmearbejde, hvor den kan gemmes af vejen for eksempel bag pc-skærmen. Men målgruppen er også butikker, restauranter, hoteller og offentlige rum, hvor man kan koble PN52 til en skærm med reklamer eller information – såkaldt digital signage.

Masser af tilslutninger

Trods det kompakte format byder pc’en på ganske gode specifikationer. Den fås i tre udgaver, men processoren i dem alle er en variant af AMD Ryzen 5000H med integreret AMD Radeon-grafik.

Se også:  Asus RP-AX56 [TEST]: Skarp extender til skarp pris

Du kommer næppe til at mangle tilslutninger og diskplads. Der er to placeringer til PCI 3.0 x4 M.2-ssd og en enkelt SATA-tilslutning (6 Gb/s.) til en 2,5” HDD eller en ssd. Derudover er der et dobbelt sæt HDMI-porte og hele syv USB-porte, herunder en USB 3.2 Gen 2 Type-C-port, som understøtter DisplayPort 1.4. PN52 kan også strømfødes fra en skærm via USB-C-porten.

Asus PN52.

Der er masser af tilslutninger bagpå, herunder to HDMI-udgange og en USB-C-port. Der er flere tilslutninger på fronten.

Der er en del opgraderinger i forhold til forgængeren, PN51, herunder et nyt termisk modul, som giver bedre varmeafledning. Desuden er der understøttelse af 4K, hvilket måske især er en fordel ved butiksskærme.

Ifølge Asus har den nye PN52 også AI-styret støjreduktion begge veje. Lige så interessant er det, at du kan styre, hvor kraftigt blæseren skal køre. Hvis du vælger ”Quiet Mode” reduceres støjen fra maskinen, men du får så ikke helt samme ydelse, som hvis du vælger ”Standard mode”.

Hurtigere end forgængeren

Asus har målt og sammenlignet den gamle PN51 med PN52 og finder 27 procent bedre single-thread-ydelse, 19 procent bedre multi-thread-ydelse og 22 procent bedre ydelse ved produktivitetsprogrammer (for eksempel regneark og tekstbehandlingsprogrammer).

Asus ExpertCenter PN52 forventes i handlen her midt i juni. Priserne starter ved 4290 kroner inklusive moms for en barebone-udgave uden styresystem. Hvis du ønsker en maskine med Windows 11 Home, fås den fra 5999 kroner.


TAGS
Asus
computer
desktop-pc
mini-pc
pc
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S