Home » Sikkerhed » Ny mikro-computer fylder ikke mere end en USB-nøgle
Ny mikro-computer fylder ikke mere end en USB-nøgle

Ny mikro-computer fylder ikke mere end en USB-nøgle

Share

USB armory Mk II er en af verdens mindste computere. Den er bygget til programmer, der skal afvikles i et indlejret system med kompromisløs sikkerhed

Teamet hos F-Secure Foundry har skabt den lille computer som svar på sikkerhedsproblemer, der opstår, når hardware begynder at overlappe med firmware.

Som et resultat repræsenterer enheden et avanceret samarbejde mellem software, firmware og hardware, mens det tilbyder en bred vifte af sikkerhedsfunktioner og høj computerkraft i de mindste formfaktorer.

”Vi leverer rutinemæssigt sikkerhedsanmeldelser og sikkerhedsteknologitjenester til vores kunder, hvilket gør os til både ødelæggere og producenter af teknologi. Dette giver os muligheden for at levere et tårnhøjt niveau af sikkerhed i vores konsulentpraksis. Vores USB armory’s hardware- og softwareimplementering demonstrerer tydeligt dette”, siger F-Secures chef for hardware-sikkerhed Andrea Barisani. “Vores konstante undersøgelser af systemer og metoder til at fremme niveauet af indbygget computersikkerhed har drevet udviklingen af vores USB armory, som igen giver os mulighed for at bygge alle mulige slags sikre systemer til vores kunder.”

Se også:  De fleste danskere bruger en risikofyldt VPN-forbindelse til hjemmearbejde
Fyldt med sikkerhedsfunktioner

USB armory Mk II’s sikkerhedsfunktioner inkluderer interne og eksterne kryptografiske coprocessorer, en såkaldt true random number generator, sikre startfunktioner og meget mere. Disse funktioner ruster enheden mod en række angreb, herunder fysiske manipuleringsteknikker, der kan kompromittere processer på lavt niveau som boot-protokoller og lignende.

”Med vores USB armory er der lagt vægt på at bruge hardware og software til at beskytte data, der er kritiske for et systems fundament, f.eks. godkendelsesnøgler til startprocesser, hvilket er grunden til, at det er ideelt til brug som en cryptocurrency-wallet, som datalagringsenhed, hardware-sikkerhedsmodul eller en anden applikation, hvor sikkerhed og systemintegritet er de vigtigste features”, siger Barisani. ”Vi ser flere indlejrede computere med udnyttelige hardwareproblemer, der ikke kan patches, så jeg føler virkelig, at de funktioner, som vores USB armory giver virksomhederne, adresserer et meget reelt og potentielt meget alvorligt, sikkerhedsproblem”.

Se også:  Det værste du kan gøre er at betale: Sådan beskytter du dig mod afpresningsmails
Platformen udvikler sig

Endvidere siger Barisani, at F-Secures USB armorys open source-økosystem sikrer, at platformen kan udvikle sig og vokse for at understøtte et stadigt voksende anvendelsesområde, og nævner sit nyligt annoncerede TamaGo-projekt som et eksempel på, hvordan platformen udvikler sig.

USB armory Mk II kan nu bestilles. Mere information kan findes her.

F-Secure Foundry er en del af F-Secure Consulting, der leverer cybersikkerhedstjenester, der er skræddersyet til at imødekomme behovene i banker, hos finansielle tjenester, luftfartsselskaber, shipping-virksomheder, i detailhandel, forsikring og andre organisationer, der arbejder i meget målrettede sektorer. Mere information om F-Secure Foundry og F-Secure Consulting er tilgængelig her.


TAGS
F-Secure
mikro-computer
sikkerhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S