Home » Hovedtelefoner og højttaler » Ny MicroPod har både Bluetooth og batteri
Ny MicroPod har både Bluetooth og batteri

Ny MicroPod har både Bluetooth og batteri

Share

MicroPod Bluetooth MKII er den første i af de velkendte Podspeakers-højttaler, der kan spille trådløst og tages med overalt, takket være indbygget batteri

De fleste kender vel nok Podspeakers, som med deres ikoniske runde design er blevet lidt af en designklassiker. Den nye MicroPod Bluetooth MKII bevarer de berømte kurver, men har den nyeste Bluetooth teknologi og er opgraderet med True Wireless (TWS) funktion for trådløs stereoparring.

MicroPod Bluetooth MKII fungerer både som stand-alone højttaler, men benytter du to MicroPods sammen, vil du, med True Wireless stereo support og trådløs stereoparring af de to højttalere, opnå ubesværet stereolyd.

Tag den med

MicroPod Bluetooth MKII er den første stand-alone højttaler i Podspeakers serien. Med indbygget batteri kan den spille i op til 10+ timer. Det gør det nemmere end nogensinde at tage musikken med sig.

Se også:  IKEAs prisvenlige Bluetooth-højttaler er klar i butikkerne
Klassisk design – moderne teknologi

Den første MicroPod blev lanceret i 2001. Designmæssigt ligner den den ikoniske MiniPod, men som navnet antyder, er formfaktoren noget mindre. De diskrete dimensioner gør den velegnet til at placere på et bord eller på en hylde – for eksempel med påmontering af de medfølgende spikes (ben), der får MicroPod´en til at se ud som om, den svæver frit i rummet. Med tilkøb af et vægbeslag er det endvidere muligt at hænge højttaleren op.

MicroPod Bluetooth MKII har ganske vist det velkendte og klassiske design fra sin forgænger, den første MicroPod i 2001, men teknisk set afspejler den nye højttaler fuldt ud den teknologiske udvikling, og fremstår som en moderne og opdateret, aktiv højttaler – helt og aldeles trådløs.

Se også:  Sonos gør dine gamle højttalere smarte

MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farvevarianter: Matte Red, Matte Black og Satin White.

Podspeakers MicroPod Bluetooth MKII fås i tre farver: Matte Red, Matte Black og Satin White, leveret med tre stk. sorte spikes (ben). Den vejledende pris er 1.499 kroner.

Ekstra Aluminium spikes (ben) fås i Aluminium Soft Gold, Aluminium Dark Metal og Aluminium Soft Silver til en vejledende pris 99 kroner (pr. sæt med tre spikes).


TAGS
micropod
podspeakers
Trådløs lyd

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S