Ny MicroPod har både Bluetooth og batteri

Ny MicroPod har både Bluetooth og batteri

Share

MicroPod Bluetooth MKII er den første i af de velkendte Podspeakers-højttaler, der kan spille trådløst og tages med overalt, takket være indbygget batteri

De fleste kender vel nok Podspeakers, som med deres ikoniske runde design er blevet lidt af en designklassiker. Den nye MicroPod Bluetooth MKII bevarer de berømte kurver, men har den nyeste Bluetooth teknologi og er opgraderet med True Wireless (TWS) funktion for trådløs stereoparring.

MicroPod Bluetooth MKII fungerer både som stand-alone højttaler, men benytter du to MicroPods sammen, vil du, med True Wireless stereo support og trådløs stereoparring af de to højttalere, opnå ubesværet stereolyd.

Tag den med

MicroPod Bluetooth MKII er den første stand-alone højttaler i Podspeakers serien. Med indbygget batteri kan den spille i op til 10+ timer. Det gør det nemmere end nogensinde at tage musikken med sig.

Se også:  DAB+, FM og Bluetooth i kompakt og prisvenlig mini-højttaler
Klassisk design – moderne teknologi

Den første MicroPod blev lanceret i 2001. Designmæssigt ligner den den ikoniske MiniPod, men som navnet antyder, er formfaktoren noget mindre. De diskrete dimensioner gør den velegnet til at placere på et bord eller på en hylde – for eksempel med påmontering af de medfølgende spikes (ben), der får MicroPod´en til at se ud som om, den svæver frit i rummet. Med tilkøb af et vægbeslag er det endvidere muligt at hænge højttaleren op.

Del denne