Home » AOD Pro » Ny mesh-router sender Wi-Fi 6 ud i alle kontorlokalerne
Ny mesh-router sender Wi-Fi 6 ud i alle kontorlokalerne

Ny mesh-router sender Wi-Fi 6 ud i alle kontorlokalerne

Share

Med den nye mesh-router Orbi Pro WiFi 6 Mini går Netgear efter at opfylde ønsket om godt dækkende trådløst netværk i små og mellemstore virksomheder

Vil du have fuld Wi-Fi 6-dækning i alle din smv-virksomheds lokaler – og samtidig spare penge – vil Netgear anbefale denne nye mesh-router i Orbi Pro-serien. Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) Dual-band Mesh-systemet er nemlig en prisvenlig udgave af Orbi Pro (SXK80) og konstrueret til at dække behovene i mindre virksomheder og hjemmekontorer.

Orbi Pro Mini er et multi-node mesh-system, der kan levere samlede Wi-Fi-hastigheder på op til 1,8 Gbps. Hvert Orbi Pro Mini-system består af en router og en satellit, begge med indbyggede Netgear Ethernet-switche, som kan dække op til 250 kvadratmeter (SXK30-100EUS). Orbi Pro Mini-systemet med tre enheder (SXK30B3-100EUS) dækker op til 375 kvadratmeter. Yderligere satellitter kan tilføjes efter behov (maksimalt tre satellitter).

Større krav til sikkerhed

I en tid, hvor flere arbejder og studerer hjemme, er sikkerhed og trængsel på internetforbindelsen et reelt problem, vurderer Netgear. Orbi Pro Mini skulle løse dette ved at sikre kanalerne med den nyeste WiFi-sikkerhedsstandard, WPA3. Desuden er der mulighed for fire unikke SSID’er og VLAN (virtuelle LAN-netværk), så man kan opsætte både hjemme-, undervisnings-, underholdnings- og gæstenetværk.

Se også:  D-Link DIR-X5460 [TEST]: Wi-Fi 6-båndbredde til hele familien

For at gøre kontormiljøet så sikkert og forbundet som muligt har hver satellit fire gigabit ethernet-porte, mens routeren har tre porte. Det betyder, at man kan tilføje printere, scannere, POS-systemer, TV’er, kameraer og spilkonsoller til sit netværk på en kablet og sikker forbindelse.

Dårlig lyd er en daglig forstyrrelse

“Hjemmekontorer og fjernundervisning er kommet for at blive. Men nu er dårlig lyd, videomøder, der slutter brat, og langsomme filoverførsler blevet daglige forstyrrelser. Det nye Orbi Pro WiFi 6 Mini Dual-band Mesh-system opfylder kravene fra brugere, der arbejder eller studerer hjemmefra. Det er et forretningsvenligt Wi-Fi, som tilbyder højere hastigheder, højere sikkerhedsniveau og bedre dækning og dermed hjælper med at øge brugerproduktivitet og sikkerhed på trådløse samt kablede forbindelser,” argumenterer Pål Vatneberg, som er nordisk chef hos Netgear.

Tilslutninger.

Der er de tilslutninger bag på router-enheden, som man har brug for i et professionelt miljø.

Orbi Pro WiFi 6 Mini installeres og vedligeholdes fra Netgear Insight i browseren eller via Insight mobil-appen.

Se også:  Linksys Velop MR8300 [TEST]: Her er der mesh-potentiale

Når man køber en Orbi Pro WiFi 6 Mini, får man 1 års abonnement på Insight Premium eller Pro med i købet.

Netgear Insight giver administratorer adgang til remote management af eksempelvis SSID, VLAN og DHCP Subnet. Derudover er det muligt at opsætte hændelsesalarmer og lave firmware-opdateringer eller overvåge konfigurationshistorik.

Det nye Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) Dual-band Mesh System bliver tilgængeligt i Norden i løbet af maj måned til følgende vejledende priser:

SXK30-100EUS: 2490 kroner (en router og en satellit).
SXK30B3-100EUS: 3290 kroner (en router og to satellitter).
SXS30-100EUS: 1290 kroner (separat satellit).


TAGS
kontor
Mesh
mesh-router
netgear
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S