Ny MacBook Air med Retina-skærm

Ny MacBook Air med Retina-skærm

Share

Apples “billige” bærbar har fået langt bedre skærm samt større kræfter, Touch ID og flere andre opgraderinger …

Skærmen var uden tvivl den største svaghed i den forrige generation af MacBook Air, som efterhånden har ret mange år på bagen. Så en opdatering var i den grad på tide, og heldigvis indbefatter denne også en total udskiftning i skærmteknologi, så den nye MacBook Air nu også er med på holdet af Retina-maskiner fra Apple. Det betyder, at skærmen står væsentligt skarpere, med bedre farver og brede betragtningsvinkler.

Designet minder en del om den nuværende MacBook, men er 10 procent tyndere end den foregående MacBook AIr og vejer kun lidt over et kilo. Den er skabt i 100 procent genbrugt aluminium, og dens aftryk på miljøet er således 50 procent mindre end forgængerens.

Se også:  Dissektion: Apple iPhone 8
Mere power

MacBook Air er forsynet med en Intel Core i5-processor af 8. generation og den fås med på til 16G ram og hele 1,5 TB SSD-harddisk.

Du får op til 13 timers videoafspilning og 12 timers trådløs websurf på en opladning.

Ligesom de fleste af Apples andre bærbare er den eneste tilslutningsmulighed USB C, hvoraf der findes to porte. Disse understøtter dog Tunderbolt og et væld af andre standarder.

Ikke helt så billig længere

Under skærmen er der fingeraftrykslæser og MacBook Air er desuden forsynet med en ny trackpad, der er 20 procent større end tidligere og stort set identisk med den du får på MacBook Pro.

Se også:  Apple iPad (6th gen) [TEST]: iPad uden overraskelser

Og så er der selvfølgelig lige prisen. Oprindeligt var MacBook Air forholdsvis billige bærbare, med med startpriser på 10.499 kroner for de nye modeller, kan de ikke længere kategoriseres sådan. Den nye MacBook Air kan forudbestilles nu og er klar i butikkerne d. 7. november.

Del denne