Home » Bærbar computer » Ny MacBook Air er langt billigere men dobbelt så hurtig
Ny MacBook Air er langt billigere men dobbelt så hurtig

Ny MacBook Air er langt billigere men dobbelt så hurtig

Share

Apple er klar med en ny MacBook Air, som giver dobbelt op på ydeevne og byder på nyt Magic Keyboard samt dobbelt så meget lagerplads. Og det endda til en pris under otte tusind kroner

Midt under Corona-krisen smider Apple nye produkter på markedet. Foruden en ny iPad Pro er en ny MacBook Air præsenteret.

MacBook Air har for første gang en quad-core-processorer, så den nu er endnu hurtigere til alle hverdagsaktiviteter, alt fra organisering af billeder og udarbejdelse af præsentationer til redigering af video. Med de nyeste Intel Core-processorer (10. generation) op til 1,2 GHz quad-core Core i7 med Turbo Boost-hastigheder op til 3,8 GHz leverer MacBook Air op til dobbelt så hurtig ydeevne sammenlignet med den forrige generation. Og med Intel Iris Plus Graphics yder MacBook Air nu op til 80 % hurtigere grafisk ydeevne, så grafikkrævende aktiviteter som spil og videoredigering går hurtigere end nogensinde.

Nyt keyboard

MacBook Air har nu det nye Magic Keyboard, som først blev introduceret på 16″ MacBook Pro. En redesignet saksemekanisme giver taster med 1 mm vandring, så skriveoplevelsen bliver behagelig og stabil, og piletasterne er arrangeret i et nyt omvendt “T”-system, så de er nemmere at finde uden at se på tasterne.

Se også:  Apples nye kabel koster dig 1.149 kroner

MacBook Air har et kileformet unibody-design lavet af 100 % genanvendt aluminium, og den fås i 3 forskellige farver – guld, sølv og space grey.

13″ Retina-skærmen viser over 4 millioner pixels og millioner af farver, så uanset om brugeren læser en mail, ser en film eller redigerer billeder, står teksten knivskarpt, og billederne er mere naturtro.

Dobbelt så meget lagerplads

MacBook Air har nu mindst 256 GB lagerplads, dobbelt så meget som den forrige generation. Og hvis man har brug for endnu større lagringskapacitet, er der mulighed for op til 2 TB SSD på MacBook Air, dvs. dobbelt så stor maksimal lagerplads som den forrige generation.

Høj sikkerhed

MacBook Air indeholder Apple T2 Security-chippen, Apples egen specialdesignede andengenerations chip, som tjekker, at software, der indlæses under opstartsprocessen, ikke er blevet manipuleret med og løbende leverer datakryptering af alt, der gemmes på SSD’en. T2 beskytter også Touch ID-oplysninger, så uanset om kunderne låser deres Mac op, indtaster en adgangskode online eller køber ind online, er deres oplysninger beskyttede.

Se også:  Apple klar med lynhurtig iMac i nyt ultraslankt design

Den nye MacBook Air byder desuden på tre mikrofoner, som gør stemmer mere tydelige under FaceTime-opkald, Force Touch-pegefelt, som giver mulighed for nøjagtig styring af cursoren og Multi-Touch-navigation, Thunderbolt 3-porte til dataoverførsel, opladning og videoudgang i et enkelt stik, understøttelse af en ekstern skærm på op til 6K samt avancerede stereohøjttalere levere.

I butikkerne næste uge

Den nye MacBook Air fås fra 8.999 kroner og endnu mindre med studierabat, og den kan bestilles fra i dag på apple.com og i Apple Store-appen. MacBook Air vil kunne fås i butikkerne i næste uge. Oplysninger om yderligere tekniske specifikationer, specielle konfigurationer og tilbehør findes online på apple.com/dk/mac.


TAGS
Apple
macbook
macbook air

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S