Home » Hardware » Ny lydtjeneste giver dig kvalitetsjournalistik fra toneangivende medier
Ny lydtjeneste giver dig kvalitetsjournalistik fra toneangivende medier

Ny lydtjeneste giver dig kvalitetsjournalistik fra toneangivende medier

Share

Strillo er en app med kurateret indhold fra toneangivende udenlandske medier såsom The New York Times, The Economist og Der Spiegel samt danske medier som Altinget, Økonomisk Ugebrev og POV International

Hver dag udkommer 3-5 dybdegående artikler med fokus på politik, økonomi, erhverv, klima og tech, indtalt af professionelle oplæsere og stemmeskuespillere.

Visionen er at skabe en medieplatform, der tager brugerne højt op over den daglige nyhedsstrøm og klæder dem på med kvalitetsjournalistik fra verdens førende aviser. Journalistikken er faglig og saglig og går bag om tidens store temaer.

”Som bruger vil du udvide din horisont og se verden fra nye perspektiver med forskellige vinkler på tidens store dagsordner på tværs af medier og ideologiske ståsteder,” fortæller adm. direktør Christoffer Rasmussen.

”Man har et standpunkt, til man ta’r et lyt”, lyder mantraet for Strillo, som advarer dets lyttere om, at det udvalgte indhold vil overraske og kan risikere at gøre lytterne klogere.

”Vi er af den overbevisning, at man altid kan blive klogere og udvikle sine standpunkter, hvis man giver sig tid til at lytte. Det mener vi i høj grad, at Strillo kan understøtte. Samtidig tror vi, at lydformatet er det greb, der gør, at det kan passe ind i en travl hverdag, idet du kan lytte på Strillo, når du f.eks. pendler, laver mad eller vasker tøj,” fortæller redaktør Tobias Matthiesen.

Målet er 7.500 brugere inden for et år, hvorefter de vil udbrede tjenesten til resten af Skandinavien og derefter det kontinentale Europa.

”Vi har sat nogle ambitiøse målsætninger, og det bunder ganske enkelt i, at vi har en stor tro på, at der er brug for en lydtjeneste som Strillo, som hjælper brugerne med at sortere og selektere i den enorme mængde journalistik, der publiceres på verdensplan. Som lytter får du adgang til artikler skrevet af nogle af verdens mest anerkendte journalister og førende tænkere, såsom Pulitzer-vindende journalister, Nobelpris-modtagere og verdensledere,” fortæller Christoffer Rasmussen.

Erfarne kræfter

Strillo er stiftet af adm. direktør Christoffer Rasmussen, app-udvikler Max Theilade såvel som serieiværksætterne Peter Skov Halling og Hong Reese-You. Sammen har Christoffer og Max tidligere stiftet e-bogsplatformen Riidr, som siden er frasolgt til JP Politikens Hus. Redaktør og medejer, Tobias Matthiesen, har baggrund som journalist ved Børsen og lærebogsforfatter.

Christoffer Rasmussen, cand.merc.(mat) fra CBS. 35 år. Adm. direktør i Strillo.

Christoffer har gennem sin karriere haft fokus på digitalisering og bæredygtighed. I 2010 medstiftede Christoffer e-bogsappen Riidr. Riidr blev i 2014 solgt til Politiken Books og er nu lagt sammen med Saxo. Christoffer arbejdede videre med bæredygtighed efter salget af Riidr i et af verdens største energiselskaber, E.ON. Her arbejdede han med forretningsudvikling med fokus på den grønne omstilling. I 2019 medstiftede han lydtjeneste Strillo sammen med sin tidligere partner Max og en lille kreds af medstiftere.

Tobias Matthiesen, cand.comm. fra Roskilde Universitet. 31 år. Redaktør for Strillo.

Tobias er uddannet journalist med ét års praktik hos Dagbladet Børsen (2013-2014). Efter en periode som finansjournalist for Børsen, blev han i 2016 tilknyttet Børsen Weekend og Børsen Pleasure, hvor han har skrevet lang række større portrætter og features såvel som redigeret publikationerne. Sideløbende med arbejdet på Børsen har Tobias udgivet fem lærebøger til samfundsfag i gymnasiet, der er solgt i mere end 20.000 eksemplarer.

To ugers gratis prøveperiode

Mediepartnerne omfatter Altinget, Der Spiegel, Financial Times, Foreign Policy, Foresight Climate & Energy, Harvard Business Review, Inside Business, Kongressen, Le Monde Diplomatique, POV International, Scientific American, The Economist, The Guardian, The New York Times, Økonomisk Ugebrev.

Strillo er inspireret af italiensk, hvor ordet betyder noget i retning af udråb og har været brugt af avissælgere på gaden.

Strillo koster 59 kr. pr måned eller 399 for et helt år. Der er en to ugers gratis prøveperiode. Kan hentes i Apple App Store eller Google Play-butikken.


TAGS
journalistik
lydtjeneste
Strillo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S