Home » Internet » Ny løsning gør det let for grupper at betale online
Ny løsning gør det let for grupper at betale online

Ny løsning gør det let for grupper at betale online

Share

Et samarbejde mellem danske Yourpay og amerikanske Pay By Group, gør det nu muligt for europæiske e-handelsvirksomheder at integrere beløbsdeling, så deres kunder nemt kan splitte betalingen allerede i checkout-flowet

Alle, der spiser ude ved, at de uden problemer kan få lov til at dele regningen og betale hver for sig. Nu er det også muligt at splitte regningen, når man som gruppe handler på nettet.

Den danske betalingsvirksomhed Yourpay og amerikanske Pay By Group er netop gået sammen om at gøre det lettere for europæiske erhvervsdrivende at modtage gruppebetalinger fra deres kunder. Ved at kombinere Yourpays betalingsteknologi med Pay By Group’s gruppebetalingsmuligheder, bliver det nu muligt at dele beløbet direkte i checkout-flowet.

”Vi er glade for at indgå partnerskab med Pay By Group, fordi der er et markant behov for, at vores kunders kunder kan betale sammen. Pay By Group er den perfekte løsning på det,” siger Mathias Gajhede, CEO i Yourpay.
Løsningen kommer til at gavne mere end 5.000 webshop-ejere på tværs af Europa. Partnerskabet forventes at booste Yourpays transaktionsvolumen, da gruppekøb generelt er 15 % højere end enkeltpersoners transaktioner.

Sparer betalere for dyre udlæg

Når en gruppe af online-shoppere vælger at købe et produkt sammen, trækkes beløbet ikke fra kreditkortet, før alle i gruppen har overført deres andel.

”Lad os forestille os, at Liselotte er ansvarlig for at købe Roskilde-billetter til sig selv og tre af sine venner. Det er et betydeligt beløb at lægge ud for, men med vores nye gruppebetalingsløsning betaler hun reelt ikke for andet end sin egen billet. Når Liselotte gennemfører transaktionen sender hun en betalingsanmodning til sine venner direkte i betalingsvinduet, så de kan overføre inden købet,” forklarer Mathias Gajhede.

Løsningen kræver blot, at hun indtaster sine venners telefonnumre. De modtager en sms med et link til Yourpays betalingsvindue, hvor de indtaster deres kreditkortoplysninger og betaler for deres egen billet.

”Det gør det langt lettere for grupper at handle online, når der ikke er én person, der står med hele udlægget. Løsningen sparer simpelthen folk for den ubehagelige situation at skulle rykke sine venner for penge,” siger Mathias Gajhede.


TAGS
betaling
betalingstjeneste
yourpay

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S