Home » Mobiltelefon » Ny iPhone i næste uge: Her er hvad du kan forvente …
Ny iPhone i næste uge: Her er hvad du kan forvente …

Ny iPhone i næste uge: Her er hvad du kan forvente …

Share

Endelig har Apple meldt en dato ud for et event, der kun kan handle om iPhone. Det afholdes på næste tirsdag, og der er især ét punkt på menuen …

“Hi, Speed” er overskriften på Apples invitation til online lanceringsevent i næste uge.

Og det kan kun betyde én ting: 5G. Ligesom de konkurrerende topmobiler har haft et stykke tid, får iPhone nu endelig også 5G. Ganske fin timing, i hvert fald for os i Danmark, der netop er begyndt at få adgang til det hurtige mobilnetværk.

Nyt design

Men det bliver næppe den eneste store nyhed. Alt tyder på at vi er det sted i iPhones cyklus, hvor det er tid til et designskifte. Og det bliver formentlig mere markant end vi har oplevet længe.

Se også:  Samsung Galaxy A52 5G [TEST]: Kompromisets mester

Apple vil formentlig holde fast i skærmstørrelserne, men genintroducere de mere kantede former fra den ikoniske iPhone 5, som mange den dag i dag betragter som det ideelle iPhone-design. Det kan du læse mere om nedenfor:

Sådan kan iPhone 12 komme til at se ud – ligner iPhone 5

Hvad vi derudover kan forvente er mere uvist. Blandt diverse bloggere, lækkere osv. er der dog relativt stor enighed om, at den nye iPhone får LIDAR-sensor i kameraet, som gør det muligt at måle afstande ret præcist. Desuden ser det ud til at alle nye modeller vil få OLED-skærm. Du kan læse mere om de forventede specifikationer nedenfor:

Sådan bliver iPhone 12 – her er de vigtigste specifikationer

Der kan ikke herske megen tvivl om, at iPhone bliver omdrejningspunktet på tirsdag, men om Apple har mere i posen er ikke til at sige. Det er ikke mere end et par uger siden, at producenten præsenterede både nye ure og iPads, så dem kan vi godt udelukke, men der godt vedholde rygter om Apple Tags, en konkurrent til de små tracking-enheder fra Tile, der gør det muligt at spore enheder, der er forsvundet eller blevet stjålet.

Se også:  iPhone 13 præsenteres på tirsdag


TAGS
iPhone
smartphones

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S