Home » Hardware » Ny iPhone i aften – her er hvad du kan forvente
Ny iPhone i aften – her er hvad du kan forvente

Ny iPhone i aften – her er hvad du kan forvente

Share

I aften går det løs – to nye iPhones og formentlig også et andre spændende nyheder afsløres af Apple

Det er starten af september, det er tirsdag – det siger ny iPhone med så stor sikkerhed, at vi ikke engang overvejer at stille spørgsmålstegn ved det. Den er på denne tid Apple har valgt at lancere telefoner, så langt vi efterhånden kan huske tilbage.

Spørgsmålet er dog så hvad vi kan forvente af aftenens lanceringer, som kommer til at ske i San Francisco kl. 19 dansk tid.

Tre kameraer og bedre batteri

Det er næsten stensikkert at der vil være tale om to nye telefoner – en standard-version og en Max-version med større skærm. At de vil hedde iPhone 11 er der heller ikke megen tvivl om, men om det bliver stavet med tal eller romertegn, IX, er der lidt spekulation omkring, og så vil med de to nye topmodeller med ret stor sandsynlighed få betegnelsen ”Pro”. Det indikerer, at vi også kan få en iPhone 11, som ikke er ”Pro”, og derfor billigere, ligesom den nuværende iPhone Xr.

Se også:  Nu kan du bruge ansigtsgenkendelse på iPhone med mundbind på

Et tredobbelt kamera virker også ret ret sikkert. En konfiguration med vidvinkel, ultravinkel og zoom, ligesom vi har set det hos rigtig mange Android-konkurrenter.

Ny processor, som formentlig skubber iPhone endnu længere foran konkurrenterne, er en selvfølgelig, og hvis batteriet ikke også skulle få en opgradering, vil det undre os gevaldigt. Det er her iPhone for alvor er bagud. Et større batteri med markant bedre levetid virker som en nødvendighed, og der går desuden vedholdende rygter om at iPhone endelig får en hurtigoplader med i æsken. Den har tidligere været ekstraudstyr, som skulle købes i dyre domme ved siden af.

Mobilerne vil formentlig også få omvendt trådløs opladning, som vi kender det fra eksempelvis Huaweis og Samsungs mobiler. Du kan lægge enheder som ure, AirPods og lignende bagpå mobilen, så oplades de trådløst via mobilens batteri.

Mobilen lanceres som altid med nyt styresystem, IOS 13 – det vil imidlertid også være tilgængelig for de fleste iPhones af tidligere generationer, så ikke en eksklusiv ting for de nye modeller.

Se også:  Apple iPhone Pro Max [TEST]: Et æble af dimensioner
One more thing …

Apple vil dog næppe kun lancere mobiler i aften. Meget tyder på at vi også vil blive præsenteret flere andre produktnyheder.

En ny tracker-dims i stil med Tile ligger øverst på rygtelisten lige nu. Den vil selvfølgelig være fuldt integreret i Apple-systemet og bundet tæt med produkterne. Navnet bliver sandsynligvis Find.

Der går desuden rygter om nyt Apple TV, hvilket vil give fin mening, da Apple er på trapperne med deres egen spilstreaming-tjeneste. Et nyt, mere konsol-agtigt Apple TV, vil så formentlig være skræddersyet til dette.

Nye iPads figurerer også på rygtelisten, og det samme gælder MacBook Pro, HomePod m.m. Alt er i virkeligheden i spil. Spændingen forløses i aften kl. 19, og det vil være muligt for at alle at følge. I år er der nemlig ikke kun adgang via YouTube:

Billedet er skabt af Hasan Kaymak og har ingen association til Apple.


TAGS
Apple
iPhone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S