Home » Tablet » Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris
Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris

Ny iPad: Store forbedringer og dobbelt så meget lager til samme pris

Share

Apples 10,2″ iPad har stærk processor, nyt frontkamera, True Tone-skærm og som udgangspunkt dobbelt så meget lagringskapacitet til samme uden prisen er steget

Den 9. generation af Apples tablet kommer med A13 Bionic-chip, der giver den mest populære iPad bedre ydeevne. Det gør den, ifølge Apple, op til tre gange hurtigere end den bedst sælgende Chromebook, og helt op til seks gange hurtigere end den bedst sælgende Android-tablet.

Den ekstra ydeevne giver brugere mulighed for ubesværet at køre avancerede apps og spil på den mest prisvenlige iPad. Neural Engine i A13 Bionic-chippen giver også mulighed for maskinlæringsfunktioner på et højere niveau, herunder Livetekst i iPadOS 15, som bruger enhedens intelligens til at genkende tekst på et billede, som brugerne kan reagere på.

Smart forsidekamera med I fokus

I fokus-funktionen på iPad Pro er nu tilgængelig på iPad takket være det nye 12 MP ultravidvinkelkamera på forsiden og Neural Engine, så brugerne kan leve bedre videoopkald. Når brugerne bevæger sig, panorerer I fokus automatisk kameraet, så de forbliver i billedet. Når andre slutter sig til, registrerer kameraet også dem og zoomer nemt ud, så alle kommer med i samtalen. I fokus-funktionen gør videoopkald mere naturlige i FaceTime og i apps til videoopkald fra tredjeparter. Uanset om man mødes virtuelt med sine nærmeste eller bruger iPad til fjernundervisning, gør I fokus-funktionen oplevelsen endnu mere engagerende end tidligere.

Se også:  Samsung klar med kæmpe tablet til videomøder, produktivitet og underholdning

Bedre skærmbillede

For første gang er der nu True Tone på den 10,2″ store Retina-skærm. En ny, opgraderet sensor til omgivende lys giver mulighed for True Tone, som tilpasser indholdet på skærmen til farvetemperaturen i rummet. True Tone på den nye iPad får billeder til at se mere naturlige ud og giver brugerne en mere behagelig visuel oplevelse under alle lysforhold.

Dobbelt så meget lagerkapacitet

Den nye iPad har som udgangspunkt 64 GB lagerkapacitet – dobbelt så meget lagerkapacitet som den tidligere generation. Der er også mulighed for at få 256 GB for brugere, der gerne vil gemme flere apps, spil, billeder og videoer.

Se også:  Apple iMac 24" [TEST]: Stilfuld alt-i-en'er til Apple-brugeren

Styresystemet er det nye iPadOS 15, som byder på et væld af nye funktioner.

Den nye iPads kabinet er fremstillet af 100 % genanvendt aluminium – det betyder at alle iPad-modeller i sortimentet nu har et kabinet fremstillet af 100 % genanvendt aluminium. iPad har også 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning og 100 % genanvendte sjældne jordarter i magneterne i kabinettet.

Den nye iPad kan bestilles fra i dag på apple.com/dk/store og i Apple Store-appen i 28 lande og områder, herunder Danmark, og de vil være tilgængelige fra fredag den 24. september.

iPad Wi-Fi-modeller kan fås til priser fra 2.799 kroner og Wi-Fi + Cellular-modeller fra 3.899 kroner i i sølv eller space grey.

Sammen med den nye iPad kom også en ny iPad mini. Læs mere om den her:

iPad mini har fået flere kræfter og nyt design


TAGS
Apple
iPad
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S