Home » Internet » Ny intelligent boligportal kan spare dig tid og penge
Ny intelligent boligportal kan spare dig tid og penge

Ny intelligent boligportal kan spare dig tid og penge

Share

Den nye danske boligservice GoRoom.dk kan ved hjælp af kunstig intelligens spare dig både tid og penge, når du skal finde din drømmebolig

Det er ikke nogen nyhed, at det er svært at finde en god lejebolig herhjemme – især hvis man er ung og har et begrænset budget. Nu er der dog kommet en dansk boligservice til verden, der er gratis at bruge: GoRoom.dk. Sitet er en slags Airbnb for dem, der ønsker at leje eller udleje en fast base og er udviklet af den 28-årige franske tech-nørd, Pierre Biver, der selv oplevede bolignød i 2018, da han skulle flytte til København.

”Det var ekstremt tidskrævende. Jeg havde intet netværk i byen, efterspørgslen var større end udbuddet og flere boligudlejningssider havde betalingsvægge. Jeg syntes ikke, det var i orden, at man skulle betale et dyrt abonnement hver måned bare for at kunne kontakte en udlejer. Selv endte jeg med at bruge 2.000 kr. på min boligjagt og oplevede endda, at penge blev hævet uden varsel,” fortæller han.

Coronakrisen har gjort boligsøgningen sværere

GoRoom.dk, der er baseret på kunstig intelligens, falder formentligt på et tørt sted. Efterspørgslen på lejeboliger er steget under coronakrisen – i hovedstadsområdet er det kun en ud af fem nyoptagede studerende, der kan finde en studiebolig, ifølge de seneste tal fra Danmarks Almene Boliger. Det har konsekvenser. Nogle må flytte til mindre byer og får ekstra pendlertid, mens andre dropper ud af deres drømmestudie, fordi de ikke kan finde en bolig.

”Med GoRoom.dk håber jeg, at flere og flere får øjnene op for denne service, for jeg vil gerne hjælpe så mange som overhovedet muligt med at finde et hjem. GoRoom.dk kan både spare folks tid og penge, derfor henvender sitet sig både til lejere og udlejere i alle aldersgrupper i København eller resten af landet,” slutter den unge iværksætter.

GoRoom.dk er gratis at benytte – her kan du ubegrænset:

• Oprette udlejeannoncer og boligsøgningsannoncer døgnet rundt på dansk og engelsk
• Få valideret din annonce af kunstig intelligens, så den er klar med det samme
• Oprette beskeder, der automatisk sendes til udlejere/lejere bag annoncer, som matcher dine kriterier
• Kontakte udlejere og lejere via et chatsystem
• Finde roommates


TAGS
bolig

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S