Home » AOD Pro » Ny industri 4.0-switch fra Qnap klarer sig i hårde fabriksmiljøer
Ny industri 4.0-switch fra Qnap klarer sig i hårde fabriksmiljøer

Ny industri 4.0-switch fra Qnap klarer sig i hårde fabriksmiljøer

Share

Denne sværvægter af en switch fra netværksspecialisten Qnap er skabt til industrielle miljøer, herunder industri 4.0, hvor temperaturer og andre forhold kan være udfordrende for normal elektronik

Denne nye switch, Qnap QSW-IM1200-8C, er noget af et monster inden for sit felt. Den kunne opgradere netværket for den kompriløse computernørd, men er primært rettet mod industrien.

Det er ikke kun på grund af switchens mange tilslutninger og elektronik, men også fordi 10GbE-switchen er bygget til at fungere i hårde fabriksmiljøer – også avancerede Industri 4.0-omgivelser, hvor den kan bidrage til automatikken.

”Med baggrund i den voksende udbredelse af intelligent industri og fabriksautomatisering lancerer QNAP en helt ny 10GbE administreret switch løsning af industriel kvalitet, som muliggør implementering af brugervenlige højhastighedsnetværk i krævende miljøer,” forklarer Ricky Ho, product manager hos Qnap, om det nye netværksprodukt.

Se også:  Farvel til patch-tirsdag – for de heldige
IP20-certificeret og tåler hede

QSW-IM1200-8C overholder standarderne for IP20-klassificering og anvender et blæserløst design og en konstruktion med “intelligent ventilation” for at muliggøre drift ved temperaturer fra -30 til 65 grader i miljøer med udluftning eller fra -30 til 45 grader i lukkede miljøer.

Switchen Qnap QSW-IM1200-8C set bagfra.

Switchen Qnap QSW-IM1200-8C set bagfra. Billedet øverst på siden viser switchen forfra.

Med tre redundante DC-strømforsyninger og en strømafbryder er de elektriske kredsløb beskyttede mod potentiel overspænding, samtidig med at vedvarende drift sikres på fabrikker med konstant bevægelse og i udendørs miljøer med varierende strømkvalitet, forklarer Qnap.

Industrielle computere (IPC) kan tilsluttes QSW-IM1200-8C via QNAP 10GbE-netværksadaptere. Dermed kan switchen bruges ved virtualisering og til overvågning, 3D-print, overførsel af store filer og andre båndbreddekrævende opgaver i industrielle netværksmiljøer med høj hastighed, lover Qnap.

Se også:  Outsourcing kan give små virksomheder samme netværkssikkerhed som store


TAGS
industri 4.0
lan
netværk
qnap
Switch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S