Home » AOD Pro » Med denne NAS bliver de helt store data-lagringer gjort hurtige
Med denne NAS bliver de helt store data-lagringer gjort hurtige

Med denne NAS bliver de helt store data-lagringer gjort hurtige

Share

Datacentre og virksomheder med meget store behov for datalagring får nu en ny kæmpe-NAS blandt valgmulighederne, når det handler om all-flash-storage. Nyheden har 24 hurtige ssd-pladser

Qnap spiller esset ud med den nye all-flash-NAS, der har plads til 24 U.2 NVMe Gen 4×4 ssd’er, to Intel Xeon Silver 4300-processorer (16 eller 32 kerner) og to 25 GbE-porte. Det er Qnaps topmodel inden for denne type NAS.

Tilslutningsmulighederne er fornemme, og driftssikkerheden må formodes at være høj – der er fire nemlig også fire 2,5 GbE RJ45 LAN-slots, to PCIe Gen 4-pladser samt redundante strømforsyninger på 1200 W.

Hurtigt input og lav latenstid

“All-flash TDS-h2489FU sikrer høj I/O-ydeevne og lav latenstid med Xeon-processorer i serverklassen og U.2 NVMe Gen 4 x4-lagring,” lover Jason HSU, der er produktchef for QNAP, og han tilføjer:

Se også:  Skyens fordele skal forbedre it-infrastruktur i virksomheder

“Med mulighed for at styrke opgavekritiske, latensfølsomme arbejdsbelastninger med det samme og med fleksibel PCIe Gen 4-udvidelse kan TDS-h2489FU konfigureres yderligere for at opfylde udvidede behov ved applikationer med blandet brug og dataoverførsel.”

Til datacentre og krævende applikationer

De to processorer i Xeon-klassen sikrer en meget høj kerneydeevne, hvilket giver mulighed for op til 1 TB DDR4 ECC-hukommelse med 8-kanalsmoduler og 32 Long DIMM-pladser, der opfylder kravene til de særligt store krav til databehandling, netværk og lagring i datacentre og ved krævende virksomhedsapplikationer.

Der er 24 ssd-pladser og mulighed for rackmontering.

Der er 24 ssd-pladser og mulighed for rackmontering.

TDS-h2489FU har to M.2 PCIe Gen 3/SATA 6 Gbps-pladser, hvilket gør det muligt at installere ssd’er til datacentre (eksempelvis Intel Optane SSD) for at øge ydeevnen eller at implementere Coral M.2-acceleratorer til brug i forbindelse med for eksempel AI-accelereret billedgenkendelse.

Se også:  Find den bedste dataløsning på farten: Mobile datamedier dropper mekanikken
De mest belastende opgaver

NAS’en kan vælges til selv de mest belastende opgaver, herunder hosting af virtuelle maskiner og containere, VMware-backup, forenkling af lokale backups/fjernbackups/cloud-backups eller konfigurering af en cloud-lagringsgateway for at implementere hybrid cloud-applikationer.

Den nye NAS, som kan rackmonteres, fås med forskellige mængder ram (fra 8 x 8 til 32 x 32 GB) og varierende Xeon Silver-processorer. Jo mere ram, des dyrere er NAS’en. Priserne starter ved lige godt 92.000 kroner ekskl. moms. Hertil kommer ssd’erne.


TAGS
Datacenter
Datalagring
nas
netværk
storage

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S