Home » Mobiltelefon » HTC klar med ny One
HTC klar med ny One

HTC klar med ny One

Share

HTC One M9 ligner sin forgænger, men har 20
megapixel kamera, BoomSound med surround-oplevelse og det nye Sense 7

Det var ikke kun Samsung, der i går kunne fremvise en ny flagskibsmobil ved World Mobile Congress, som lige nu løber af stablen i Barcelona. Alt om DATA var på pletten i går eftermiddags, da HTC havde indkaldt til pressemøde for at præsentere deres splinternye topmobil, som har fået navnet One M9.

Ligesom sin forgænger har One M9 unibody-design, der sikrer, at den er lige så hårdfør, som den er elegant.

Kamera med 20 megapixels og safirglas

Det primære kamera i One M9 giver opløsning på 20 megapixels. Linsen af safirglas sikrer, at kameraet ikke bliver ridset. For at videoerne tager sig godt ud på større skærme, skyder kameraet video i 4K-opløsning.

For de mere impulsive fotografer, der ofte bruger det frontvendte kamera, kommer HTC One M9 med et kraftfuldt UltraPixel-kamera, som bedre kan indfange billeder, taget i mørke omgivelser. Med dynamisk auto-eksponering og pixels, der indfanger 300 procent mere lys end almindelige kameraer, kan du med HTC One M9 få skarpere, mere naturlige og balancerede selfies i alle lyssætninger.

Se også:  Xiaomi Mi 10 5G [TEST]: Sidste års topmodel

HTC Sense 7 kommer med HTC’s EYE Experience-software, der gør det let at tage kreative selfies. Når man tager mange billeder med sin smartphone, kan det være svært at holde styr på billederne. Det nye HTC One Galleri gør det muligt at søge i hele dit fotobibliotek herunder billeder gemt på smartphonen, på dine sociale medier og på udvalgte cloud-platforme. Du kan eksempelvis søge på dato, sted, event, album eller selve billedet med funktionen Billedematch.

BoomSound – nu med surround-oplevelse

Dine bedste videoer fortjener lyd på første klasse, og derfor kommer HTC One M9 nu med en forbedret BoomSound-teknologi. HTCs dobbelte fronthøjtalere bliver kombineret med en 5.1-kanals surround sound-oplevelse, så du kan leve dig endnu mere ind i filmen og få en ekstraordinær og multidimentional lydoplevelse.

HTC har samarbejdet med Dolby Audio om løsningen, hvor du altså ikke behøver at tilslutte høretelefoner eller eksterne højtalere for at få en biograf-lignende lyd. Hvis du vælger at tilslutte eksterne højtalere eller høretelefoner, vil du kunne nyde godt af smartphonens support af perfekt 24-bit high-definition lyd, som er bedre end CD-kvalitet.

Se også:  Udfordrende job eller klodset? Denne mobil kan tåle det hele

Ny version af Sense

Med det nye HTC Sense 7 kan du gøre smartphonen til en forlængelse af din stil og dit personlige udtryk. Med funtionen HTC Temaer kan du eksempelvis tilpasse smartphonens visuelle udtryk, så dine apps, farver og baggrunde tager udgangspunkt i netop det, du ønsker – eksempelvis det yndlingsbillede, du har taget med HTC One M9.

HTC Sense 7 gør det også muligt automatisk at tilpasse dine apps på startskærmen ud fra det sted, du befinder dig. Med en kontekstuel widget bliver startskærmen tilpasset, så den ændrer sig alt efter, om du er hjemme, på arbejde eller andre steder, du definerer. Også Blinkfeed er blevet mere intelligent og bruger lokationsdata til at give dig tips om udvalgte interessepunkter, nyheder og andre spændende ting.

HTC One M9 kommer i sølv-variant med en kant i blankpoleret kobber og en variant i gunmetal grey med en blankpoleret kant.

Mobilen lander på de danske hylder allerede den 31. marts til en vejledende pris på 5.999 kroner. HTC One M9 vil kunne købes hos Telenor, Bibob, CBB, Telia og Call Me.


TAGS
HTC
One
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S