Home » Bærbar computer » Eksklusiv bærbar har 79 procent højere ydelse end forgængeren
Eksklusiv bærbar har 79 procent højere ydelse end forgængeren

Eksklusiv bærbar har 79 procent højere ydelse end forgængeren

Share

HP’s veldesignede Spectre-serie får nyt medlem. X360 har højere ydelse, og den er blandt andet optimeret til videomøder.

En ny computer i HP’s Spectre-serie er på vej ud i handlen. Nej, den har ikke noget at gøre med den hemmelighedsfulde forbryderorganisation Spectre fra James Bond-filmen af samme navn. HP’s Spectre-serie består af veldesignede, lette og tynde bærbare computere, du nemt kan tage med dig.

Spectre X360 14 har en 90,33 % screen-to-body-ratio. Så skærmen fylder en stor del af computerens samlede overfladeareal.

Computeren har 11. generation af Intels Core-processorer, der ifølge HP leverer en effektivitetsforbedring på 34 procent og en forbedring i ydeevnen på hele 79 procent i forhold til sidste års Spectre x360 13.

Videomøder uden støj

X360 14 har en række “intelligente” funktioner. Blandt dem er AI Noise Removal. Det er en støjdæmpende funktion, som gennem Intel GNA 2.0 automatisk dæmper baggrundsstøj på tværs af kommunikationsapps som Microsoft Teams og Zooms, samt på lydudgange og -indgange som højttalere, hovedtelefoner og mikrofonen.

HP Spectre x360 14: Det lækre design slår også igennem i de finere detaljer - som her skærmhængslet.

Det lækre design slår også igennem i de finere detaljer – som her skærmhængslet.

“Nutidens forbrugere kræver enheder, der kan rumme en række forskellige brugssituationer og miljøer,” siger Kevin Frost, der er global leder og general manager for Consumer Personal Systems i HP Inc. Han tilføjer:

“Med den nye Spectre x360 13 tilbyder vi en enhed, der er designet til problemfrit at tilpasse sig og understøtte brugernes behov og krav gennem en række intelligente nye funktioner som for eksempel AI Noise Removal og HP Smart Sense.”

Det sidste hentyder til den form for teknologi, som mange moderne computere har, og som gør, at de kan tilpasse sig skiftende arbejdsopgaver. Ydeevne, akustik og temperatur tilpasses automatisk baseret på den anvendte applikation og placeringen af den bærbare computer.

Tre forskellige farver

Computeren har det samme diamantskårede design som det kendes fra de andre Spectre-modeller, og Spectre x360 14 vil være tilgængelig i de samme farver som det kendes fra de øvrige Spectre-enheder, dvs. Nightfall sort, Poseidon blå og “naturlig” sølv.

Skærmen har et areal på 14″. Og man kan tilvælge en OLED-skærm med et kontrastforhold på 1.000.000:1 og en 100 procent DCI-P3 farveskala, der sikrer lysere og rigere farver på skærmen.

HP Spectre x360 14 forventes at være tilgængelig her i løbet af oktober til priser fra 10.499 kroner.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S