Ny House of Cards-sæson fik datatrafikken til at stige

Ny House of Cards-sæson fik datatrafikken til at stige

Share

I fredags havde fjerde sæson af House of Cards premiere på Netflix. Og succes-seriens popularitet gav udslag i 3’s netværk. Netflix-trafikken steg med 20 procent sammenlignet med forrige weekend, hvilket tyder på, at en del kunder har set alle 13 afsnit i weekenden.

Fredag den 4. marts kl. 09:00 frigav Netflix tredje sæson af House of Cards. Trafiktal fra teleselskabet 3 afslører, at seerne havde glædet sig til ge nsynet med Francis Underwood (Kevin Spacey) og Claire Underwood (Robin Wright). Fra fredag morgen kl. 09:00 til midnat søndag aften slugte Netflix alene 173 terabyte data i 3’s netværk. Det svarer til en stigning på 20 procent sammenlignet med forrige weekend.

“Selvom Netflix er den mest populære streamingtjeneste blandt vores kunder, så er weekendens Netflix-forbrug overraskende højt. Vi kan ikke se præcis, hvilke serier, der trækker den ekstra trafik. Men det er næppe tilfældigt, at Netflix-forbruget stiger så markant i vores netværk samme weekend som House of Cards har sæsonpremiere,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3 Danmark.

13 afsnit i træk
Netflix frigav samtlige 13 episoder af den fjerde sæson af House of Cards samtidig i fredags, og dette kan ifølge 3 være en del af forklaringen på det høje dataforbrug.

Del denne