Home » Sundhed » Ny hjernescanner forebygger stress og træner din hjerne
Ny hjernescanner forebygger stress og træner din hjerne

Ny hjernescanner forebygger stress og træner din hjerne

Share

Den danskudviklede Curve stimulerer og optimerer aktivt en persons koncentrationsevne for at hjælpe sygdomsramte eller kommunikationsbesværede personer igennem deres hverdag

Tirsdag den 20. oktober lancerede CURVE Danmarks første private hjernescanner.

”Vi er så utrolig stolte af at kunne lancere Danmarks første private hjernescanner. Vi har arbejdet i flere år på teknologien i samarbejde med BlueBird Technology by MeeW, og står med et produkt, hvor du bl.a. kan styre en elektronisk edderkop med din hjerne ved at fokusere, og du kan afstresse ved hjælp af vores apps.” siger Armin Kavousi, CEO, Founder og Neuroforsker bag CURVE.

Curve.

Curve.

Pandebånd til Curve.

Pandebånd til Curve.

Mental sundhed

I en tidligere undersøgelse omkring mental sundhed fra Sundhedsstyrelsen, bliver det gjort klart, at flere danskere stadig oplever et højt stressniveau, og stress udgør derfor stadig et stigende folkesundhedsproblem. Denne problemstilling prøver CURVE at imødekomme:

Se også:  Nyt Ford-system vil forudse og forebygge trafikulykker

”Vores AI vil på sigt via appen kunne give dig besked på om du er på vej mod stress, da dine hjernemønstre ændrer sig fra sin normale rolige tilstand. Vi har også tilføjet dioder til hjernescanneren, så plejepersonale eller familier kan bruge scanneren på individer med kommunikationsbesvær, f.eks. demente, ældre og lignende. Dette er en game changer i Danmark.” fortsætter Armin Kavousi, CEO, Founder og Neuroforsker bag CURVE.

Ikke nok med at CURVES hjernescanner forsøger at imødekomme et folkesundhedsproblem såsom stress, så skal produktet også igennem AI give demente og ældre personer muligheden for at blive set og hørt mere i det danske samfund.

Se også:  LGs elektroniske mundbind får dig til at ligne en superskurk
AI er vejen frem

Indenfor de sidste 10 år har AI som teknologi taget fart. AI står for Artificial Intelligence (kunstig intelligens), og referer til simulering af menneskelig intelligens i maskiner, der er programmeret til at tænkte som mennesker, efterligne eller analysere på menneskets handlinger. Gennem AI kan du udføre opgaver, som du førhen ikke havde regnet med!


TAGS
hjerne
Stress
sundhed

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S