Home » Underholdning » Ny gratis streaming-tjeneste til danskerne
Ny gratis streaming-tjeneste til danskerne

Ny gratis streaming-tjeneste til danskerne

Share

Viafree er navnet på den ny gratis tjeneste fra selskabet bag Viaplay. Den vil byde på et bredt udvalg af udsendelser fra forskellige kanaler

Den nye streaming-tjeneste bliver en erstatning for TV3Play, der hidtil har leveret gratis underholdning til Norden. Det oplyser MTG, selskabet bag tjenesten, i en pressemeddelelse.

Viafree, som tjenesten kommer til at hedde, vil blive udrullet i både Danmark, Norge og Sverige efter sommer. Nøjagtig hvornår er dog ikke specificeret.

På Viafree vil man kunne se programmer fra TV3-familiens kanaler såsom “Familien fra Bryggen” og “Paradise Hotel” samt indhold fra blandt andet Comedy Central, MTV, Zoomin, e-sportsselskabet ESL og Youtube-netværket Splay. Programmerne fra tv-kanalerne vil blive vist med en vis forsinkelse. Indtægterne vil komme fra annoncer, så indholdet vil være helt gratis.

Se også:  Netflix hæver priserne i Danmark - så meget mere skal du betale ...

“Vi glæder os til at introducere Viafree til danskerne. Det er næste naturlige skridt i udviklingen af digitalt indhold, og vi ser det som en ny samlet destination af indhold, hvor alle er inviteret med. Vi gør vores gratis indhold så let og bredt tilgængelige som muligt, og vores ambition er at tiltrække andre indholdspartnere til Viafree, som kommer til at leve sideløbende med Viaplay, som jo er vores premium on demand betalings-tjeneste,” siger Anders Oliver Andersen, digital direktør for den danske del af MTG, i pressemeddelelsen.


TAGS
on demand
streaming
tv3
viafree
viaplay

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S