Home » AOD Pro » Ny gateway til centraliseret netværk på flere lokaliteter
Ny gateway til centraliseret netværk på flere lokaliteter

Ny gateway til centraliseret netværk på flere lokaliteter

Share

D-Link udvider sin Nuclias-serie med en ny SD-wan-gateway-enhed, som kan bruges til netværksfjernstyring for eksempelvis virksomheder med flere adskilte adresser

Virksomheder kan fjernadministrere netværk, der befinder sig på forskellige lokaliteter. Det kan blandt andet ske med D-Links Nuclias SD wan-koncept, hvortil der nu lanceres en ny gateway.

Nyheden hedder Cloud SD-WAN Gateway DBG-2000. Den kan styres gennem skyen og indeholder en række sikkerhedsfunktioner, hvilket gør ifølge D-Link gør den perfekt til organisationer, der ønsker at levere enkle og sikre netværksløsninger til for eksempel lokalkontorer.

Den nye lancering er udstyret med dynamiske, konfigurerbare Ethernet-porte, der understøtter op til tre wan-grænseflader. Den leveres med en integreret firewall og intrusion prevention (IPS), der beskytter mod cyberangreb, herunder DDoS- og brute force-angreb. Derudover er der mulighed for avanceret programkontrol og indholdsfiltrering, som giver yderligere beskyttelse.

Se også:  Netgear Orbi Pro SXK80 [TEST]: Stærkt mesh-system til fire Wi-Fi 6-netværk
Mange sikkerhedsfunktioner

For at sikre forbindelser mellem en virksomheds lokaliteter og sikre, at ingen oplysninger manipuleres, tilbyder DBG-2000 et omfattende udvalg af vpn-funktioner, herunder IPsec VPN, PPTOP/l2TP og Open VPN. Derudover giver Nuclias Clouds indbyggede Quick VPN netværksadministratorer mulighed for at konfigurere komplekse VPN-topologier i et par trin. Samtidig tilbydes OmniSSL SSL-login, certifikatgenerering og administration, som ifølge D-Link kræver minimal indsats i implementeringen.

DBG-2000 skulle være nem at tage i brug og administrere. Den eliminerer behovet for en lokal gateway og gør det muligt for netværksadministratorer at modtage netværksoplysninger i realtid samt øjeblikkelige advarsler via Nuclias Clouds administrationsplatform, forklarer D-Link.


TAGS
Gateway
netværk
router
Switch
wan

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S