Home » Gaming & Konsoller » Ny gaming-øretelefon har trådløs mikrofon gennem en USB-C-dongle
Ny gaming-øretelefon har trådløs mikrofon gennem en USB-C-dongle

Ny gaming-øretelefon har trådløs mikrofon gennem en USB-C-dongle

Share

Epos’ gaming-øretelefon GTW 270 Hybrid er blevet trådløs på flere punkter. Der er nu også mulighed for at tilslutte mikrofonen trådløst via USB-C-dongle

Danske Epos har givet den trådløse gaming-øretelefon GTW 270 Hybrid ny funktionalitet. Udover den oprindelige mulighed for at forbinde mikrofonen via Bluetooth giver GTW 270 Hybrid nu også mulighed for at tilslutte mikrofonen trådløst via USB-C-donglen for at give ekstra frihed.

“Hos Epos stræber vi efter perfektion i vores hardware og software til lyd for at kunne give brugerne den bedste spiloplevelse,” siger Maja Sand-Grimnitz, Director, Brand Management & Global Gaming Marketing hos Epos.

“Derfor har vi valgt at udstyre vores GTW 270 Hybrid, som allerede er et enestående stykke hardware, med yderligere mikrofonfunktionalitet via USB-C-donglen. Denne ønskede funktion giver gamere mulighed for at bruge mikrofonen via donglen, hvilket ikke var muligt førhen. Dette gør in-ear-høretelefonerne til det ultimative redskab til pc-, sofa- og on-the-go-gaming.

Se også:  Her er de bedste spil i 2022
Viden fra høreapparater

Epos ejes af blandt andet danske Demant, som også ejer Oticon, der udvikler høreapparater. Denne viden har man flyttet over i øretelefonen, beretter Epos.

Ved hjælp af en database med over 100.000 ørescanninger fra Demant og kunstig intelligens har ingeniører hos Epos kunnet køre adskillige tests på forskellige designideer. Testresultaterne blev brugt til at udvikle nogle øretelefoner, der er designet til at reducere tryk på ikke-fleksible dele af øret uden at gå på kompromis med en akustisk forsegling og avanceret in-ear-akustik, forklarer virksomheden.

GTW 270 Hybrid bruger dual-channel standard Bluetooth 5.1 og kan tilsluttes via USB-C-dongle til højttaler og altså mikrofontransmission. Øretelefonernes dobbelt-mikrofoner reducerer baggrundsstøj og sikrer tydelig kommunikation, lover Epos.

Se også:  Ikonisk gamingmus får trådløs efterfølger – vejer blot 99 gram
Til pc’er og PlayStation

Den trådløse USB-C-dongle er bygget til mobil- og konsolspil og er kompatibel med pc’er, PS5 og PS4. Øretelefonerne kan også forbindes via en standard Bluetooth 5.1-forbindelse til alle Bluetooth-kompatible enheder, herunder Nintendo Switch.

Ud over den trådløse USB-C-dongle kommer GTW 270 Hybrid også med et opladningsetui, udskiftelige ørepropper i silikone, bæretaske til dongle, 1,5 meter forlængerkabel (USB-C til USB-A) til pc og Sony PlayStation-konsoller.

GTW 270 Hybrid har IPX 5-vandtæthed, der beskytter dem mod sved og let regn.

Den nyligt opdaterede GTW 270 Hybrid fås på Epos’ hjemmeside og på Dustin.dk til en pris på 1199 kroner.


TAGS
Gaming
in ear-hovedtelefon
Spil
øretelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S