Home » Mobiltelefon » Ny fuldskærmsmobil med pop-up kamera fra Huawei
Ny fuldskærmsmobil med pop-up kamera fra Huawei

Ny fuldskærmsmobil med pop-up kamera fra Huawei

Share

I slutningen af denne måned kommer Huaweis nye og prisvenlige P smart Z-mobil til Danmark, og den byder på fuld skærm uden ramme samt et skjult kamera.

Vil du gerne skille dig ud fra smartphone-mængden, så får du chancen med Huaweis nye mobil, der kommer i de danske butikker i slutningen af juli måned. Den nye Huawei P smart Z byder nemlig på noget så usædvanligt som et pop-up kamera.

I de fleste smartphones går skærmen ikke helt ud til kanten men har huller eller såkaldte notches til frontkameraet, fordybninger eller knapper, og den designtankegang gør Huaweis nyeste mellemklassemobil op med. Huawei P smart Z er nemlig rammefri, så 91 % af skærmen fylder telefonens front. Skærmen er desuden på 6,59” og er i Full HD.

Se også:  OnePlus-interview: Flagskibsdræber, benchmark-kontrovers, Oppo-fusion og det løse

“P Smart Z er skabt til alsidighed. Du kan arbejde på den eller skrive noter til studiet på den. Men du kan også læse bøger på den eller bruge den til at game i høj kvalitet. Det er blandt andet det, det unikke skærmdesign muliggør. Med P Smart Z redefinerer vi, hvilke opgaver der kan klares fra telefonen”, siger RenKe, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark.

Frontkameraet i Huawei P smart Z, dukker op når det aktiveres.

Skjult kamera

Fuldskærmsoplevelsen har Huawei opnået ved at gemme frontkameraet væk i toppen af mobilen, og ved at aktivere den dukker kameraet op på bare ét sekund. Både det skjulte front-kamera og bag-kameraet tilpasser deres lysniveau alt efter omgivelserne, og når du tager selfies med frontkameraet, skulle Huaweis kunstige intelligens genkende og tilpasse sig de personer, du ofte fotograferer.

”Netop fordi P Smart Z er tænkt som en schweizerkniv til især unge, har vi prioriteret at udstyre kameraet med så mange intelligente egenskaber som muligt, uden at prisen stiger til vejrs. Vi har tænkt kameraets linser ind i helhedsoplevelsen fra start, og det skulle man gerne mærke i det øjeblik, man tager den i brug. Med P Smart Z får du en både elegant og klog ven i hånden”, siger RenKe.

Pris og tilgængelighed

Den nye og anderledes mobil lanceres i farverne Midnight Black, Sapphire Blue og Emerald Green, og fås til en pris på blot 1999 kroner. Huawei P smart Z kan købes i Elgiganten fra den 25. juli og hos Yousee fra d. 1. august.


TAGS
Huawei
pop-up-kamera
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S