Home » Transport » Ny forsikring til elbilejere: Henter bilen, hvis batteriet går død
Ny forsikring til elbilejere: Henter bilen, hvis batteriet går død

Ny forsikring til elbilejere: Henter bilen, hvis batteriet går død

Share

Landets næststørste forsikringsselskab lancerer nu en skræddersyet forsikring til kunder med elbiler. Den indeholder blandt andet dækning af skader på bilens batteri i trafikuheld, selvrisiko ved tyveri og skader på ladekabler og ladestandere samt skader på glas som fx panoramatag, der er udbredt i elbiler

Som en særlig service for elbilejere omfatter forsikringen også en taxa-service, hvis bilen løber tør for strøm på farten.

Kunden og bilen bliver transporteret hurtigt videre til lige præcis der, hvor man ønsker, fx den nærmeste ladestation eller den planlagte destination. Servicen er en del af vejhjælpordningen og indebærer en ”timegaranti”. Er hjælpen ikke fremme inden for én time, får kunden sin betaling for hele året tilbage.

”Vi oplever en markant efterspørgsel på et decideret elbilprodukt, som formentligt kun vil stige, i takt med at elbiler fylder mere og mere i nyregistreringerne, og at bilmærker konstant udvider udvalget af størrelser og modeller,” siger Carsten Elmose, privatdirektør i Topdanmark.

Se også:  Obi-Wan Kenobi skal sælge elektrisk folkevognsrugbrød - se reklamefilmen her

”Derfor skal der naturligvis også være en attraktiv forsikring, som er udviklet på baggrund af ønsker og feedback fra vores kunder, og som matcher nye behov, eksempelvis hvis bilen løber tør for strøm på en kold vinterdag. Vi tror på, at stærke dækninger og konkurrencedygtige priser vil medvirke til, at vi kan blive det forsikringsselskab, man naturligt vil vælge, hvis man har en elbil,” siger han.

Hvem femte nye bil kører på el

For nylig introducerede Topdanmark også muligheden for at benytte et nyt ”drive in”-værksted, hvor kunder kan få ordnet små skader på to timer, og som udleder 95 procent mindre CO2 end et traditionelt værksted.

Se også:  Ny analyse: For langt til ladestandere for elbiler

”Elbilproduktet og drive in-værkstedet er begge strategiske tiltag, der skal bidrage til at styrke vores position på markedet for bilforsikringer og vores konkurrenceevne. Begge matcher behovene hos et voksende forbrugersegment, der efterspørger mere klimavenlige alternativer,” siger Carsten Elmose.

”Tiltagene er også udviklet med en ambition at støtte den grønne omstilling. Vi arbejder selv for at blive CO2-neutrale i 2030, og parallelt ser vi hele tiden på, hvordan vi gennem vores kerneforretning kan stimulere aktiviteter, der bidrager til en positiv udvikling af vores samfund,” siger han.

Den seneste opgørelse fra De Danske Bilimportører viser, at elbiler udgjorde 20 procent af nysalget i november. Det er mere end en fordobling siden starten af året.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
Forsikring

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S