Home » Apps » Ny Føtex-app: Få pengene tilbage for en brun avocado uden at gå tilbage i butikken
Ny Føtex-app: Få pengene tilbage for en brun avocado uden at gå tilbage i butikken

Ny Føtex-app: Få pengene tilbage for en brun avocado uden at gå tilbage i butikken

Share

Hvis du kommer hjem og opdager, at din avocado er brun, kan du tage et billede af den og få pengene retur. Føtex er klar med en ny app, som også giver dig skræddersyede tilbud, bonnen på din mobil og meget andet

Føtex har nemlig lanceret appen føtex Plus. Den byder på en række funktioner, der skal give en god oplevelse, når du køber dagligvarer. Det fortæller marketingdirektør i føtex, Karin Sommer.

”Danskerne bliver hver dag mødt af tilbud og inspiration – og meget af det er måske ikke lige relevant for os alle sammen. Med føtex Plus gør vi tilbuddene mere personlige, samtidig med at vi samler dem et sted. Det er fordelen ved føtex Plus – at gøre indkøbsturen endnu enklere,” siger Karin Sommer, marketingdirektør i føtex.

Efterhånden som appen lærer brugerens indkøbsvaner at kende, vil man opleve tilbuddene bliver skræddersyet. Udover personlige tilbud, vil brugerne samtidig modtage tilbud hver uge kaldet ”Plus Priser”.

Friske varer med garanti

Det kan dog være svært at gardere sig fuldstændigt mod en overmoden avokado eller et stødt æble. Den udfordring skal appen også være med til at løse med funktionen ”tilfriskhedsgaranti”, fortæller Karin Sommer.

”Vi har nok alle sammen prøvet at komme hjem med en mad- eller drikkevare, som måske ikke var som forventet. Det er rigtig ærgerligt, og derfor gør vi selvfølgelig vores bedste for, at det ikke sker. Skulle det alligevel ske, skal appen gøre det nemmere at få pengene tilbage, uden at man skal tilbage i butikken. Igen skal det hele være mere enkelt,” fortæller Karin Sommer.

Tilfriskhedsgarantien virker ved, at man tager et billede af varen i appen og tilføjer en kort beskrivelse. Så kommer pengene retur på et digitalt tilgodebevis inde i appen og fratrækkes ved næste køb.

Digital tilbudsavis

Udover personlige tilbud, Plus Priser og tilfriskhedsgaranti, er det et overordnet mål med føtex Plus, at alle tilbud altid skal være lige ved hånden, uanset om man modtager den trykte tilbudsavis eller ej.

”I januar skar vi tilbudsavisen med 40 procent for at minimere vores klimaaftryk. Med føtex Plus tager vi så endnu et skridt mod at blive mere bæredygtige, nu hvor kunderne kan finde tilbudsavisen i appen. Det betyder, at det bliver muligt for alle vores kunder at have tilbuddene lige ved hånden, uanset om de modtager vores tilbudsavis eller ej,” siger Karin Sommer.

Ifølge marketingdirektøren er føtex Plus en del af en større rejse mod at udvikle og optimere den indkøbsoplevelse, de fleste af os kender.

Føtex Plus kan hentes på Google Play og App Store.


TAGS
dagligvare
føtex
indkøb

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S