Home » AOD Pro » ThinkPad’en bliver tyndere – nede på 11 mm
ThinkPad’en bliver tyndere – nede på 11 mm

ThinkPad’en bliver tyndere – nede på 11 mm

Share

Kun lige godt 1 cm – så tynd er den nye ThinkPad X1 Titanium Yoga, som er udstyret med en 13,5″-skærm. Også andre spændende nyheder fra Lenovo

Hvis du som forretningsmand lægger vægt på at sende et helt opdateret signal til dine kunder, skal du måske overveje den nye bærbare pc ThinkPad X1 Titanium Yoga. Det er den hidtil slankeste ThinkPad med en tykkelse på blot 11 mm.

Det betyder dog ikke, at den ydelsesmæssigt er tabt bag en vogn. Ifølge Lenovo er den udstyret med en 13,5″ stor skærm, og så drives den af Intel Evo-platformen med en 11. generation Intel Core-processor og et Intel Iris Xe-grafikkort.

Wi-Fi 6 og 5G

Som sine Yoga-navnebrødre er det en fleksibel bærbar, som nemt kan indstilles til, om du er på farten eller ønsker at skifte position på hjemmekontoret.

Se også:  Guide: 5 billige tablets til sjov og hjemmeundervisning

Den har et lavt strømforbrug, Wi-Fi 6-understøttelse og kan endda kobles på både 4G- og 5G-mobilnetværket, oplyser Lenovo.

I samme ombæring lancerer Lenovo to redesignede bærbare computere: ThinkPadX1 Carbon Gen 9 og ThinkPad Yoga Gen med nye skærmformater på 16:10. Disse to computere understøtter Dolby Voice, der er designet til at forbedre talegenkendelse og automatisk justere stemmeniveauet samt dæmpe uønsket baggrundsstøj og ekko i videomøder – uanset hvilken mødeplatform du bruger.

Priser og lanceringsdatoer

Danske priser kendes endnu ikke. Men lenovo oplyser, at den ultratynde ThinkPad X1 Titanium Yoga kommer på markedet i slutningen af februar, og priserne starter ved 2149 euro.

ThinkPad X1 Carbon 9. Gen kommer på markedet i april med priser fra 1549 euro. Endelig er ThinkPad X1 Yoga 6. Gen på markedet i april, og her begynder priserne ved 1749 euro.

Se også:  Nokia lancerer ny tablet: Robust og med lang batterilevetid
Tablet med tastatur

Lenovo præsenterer samtidig ThinkPad X12 Detachable, som skal være en kraftfuld og fleksibel tablet på 12,3 tommer med et aftageligt baggrundsbelyst tastatur og samme ydelse som en fuldvoksen bærbar.

Tabletten er beskyttet af det robuste Gorilla Glass og leveres med en fysisk og digital pen, som du kan bruge til at tage håndskrevne noter eller tegne med.

Tabletten er på markedet i marts, og priserne starter ved 999 euro.


TAGS
Bærbar
lenovo
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S