Home » Tilbehør » Ny fitness-tracker fra Fitbit
Ny fitness-tracker fra Fitbit

Ny fitness-tracker fra Fitbit

Share

Fitbit Charge 2 byder på guidede vejtrækningsøvelser og måling af dit Cardio niveau

Fitbit har nytænkt Fitbit Charge HR, deres mest populære fitness armbånd, der var den første til at bringe kontinuerlig, automatisk puls fra dit håndled.

Armbåndet nyt, slankt udseende og et letlæseligt display, der er fire gange større end sin forgænger. Med dette skal Charge 2 give en oplevelse, der er mere engagerende, motiverende og personlig til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Track din puls

Fitbit Charge 2 leverer kontinuerlig puls tracking, som gør det lettere at forbedre træning, tracke kalorieforbrænding og få et billede af din generelle sundhed.

Via pulstrackingen kan du finde ud automatisk finde ud af, hvor fit du er. Armbåndet giver personligt cardio niveau og pointtal, baseret på din forventede aerob forbrænding. Det beregnes ved hjælp af din brugerprofil, puls og træningsdata. Få derudover vejledning til at agere og forbedre dine pointtal over tid ved at øge træningsfrekvens, intensitet, eller ved at nå en sundere vægt.

Se også:  Fitbit lancerer topavanceret sundhedstracker med stressmåling
Mindfulness i armbåndet

Charge 2 tilbyder desuden en mindfulness oplevelse, der beroliger din krop og sind gennem personlige dybe vejrtræknings-sessioner. Beat-to-beat ændringer i din puls bestemme din personlige vejrtrækning. To-og fem-minutters sessioner viser realtid hjertefrekvensvisualiseringer, animationer og vibrationelle stikord. De skal hjælpe dig med at tilpasse hver ind- og udånding i forhold til guiden, og finde øjeblikke af ro i din hverdag. Forskning har vist, at praktisering af langsigtede guidede vejrtrækningsøvelser kan have sundhedsmæssige fordele. Herunder reducering af stress og angst, og være med til at sænke blodtrykket.

Andre funktioner i Fitbit Charge 2:

• Forbedret fitness oplevelse: Få realtid, målrettet træningsdata lige på displayet. Så kan du foretage øjeblikkelige justeringer under din træning og forbedre dig på længere sigt. 
• Multi-sport modes: Track specifikke træningsformer som løb, cykelture, vægttræning, yoga og meget mere, og få resuméer af din træning og en detaljeret rapport over din aktivitet i Fitbit® app.
• Forbundet GPS: Forbind dit fitness armbånd med GPS i din smartphone for at opnå mere præcise og målrettede real-tidsdata. For eksempel tempo og distance, når du kører, mens du optager et kort over ruten i appen.
• Interval træning tilstand: Hjælper dig til at skifte mellem med høj-intensitet træning og restituering for at maksimere workout som kredsløbstræning, så du kan holde fokus på din træning.

Se også:  Fitbit Versa 3 [TEST]: En fitnesstracker med fyld

• Smartere, lettere all-day tracking: Avancerede sensorer gør tracking gennem hele din dag ubesværet ved automatisk at opfange aktivitet og søvn. SmartTrac automatisk træningsformsgenkendelse registrerer dagligdags aktiviteter som gåture, løb og meget mere med lethed. Påmindelser om at bevæge dig motivere dig til at forblive aktiv hele dagen igennem.
• Nyt design: Det modulære design og let-at-læse display er fire gange større end Charge HR, så du kan personliggøre et look, der passer til din stil med udskiftelige visning af tiden og remme. Imens forbliver du opdateret med de smart notifikationer, du mest har brug for.

Fitbit Charge 2 kommer i butikkerne til september. Prisen er 1.249 kroner for en tracker med klassisk fitness rem i sort, blå, blomme eller turkis.


TAGS
fitbit
fitness tracker
løbeur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S