Ny Firefox er optimeret til Windows 10

Ny Firefox er optimeret til Windows 10

Share

Den nyeste version af Mozillas browser er tilpasset Windows 10 og giver større beskyttelse

Det er nummer 40 i rækken, Mozilla nu er nået til med den nyeste version af deres browser, som nu er tilgængelig til Windows, Mac og Linux og inden længe også til Android.

Browseren er tilpasset det nye Windows 10. Her ændres standardbrowseren til Microsofts egen Edge, når der opgraderes, men Mozilla leverer en simpel procedure til at skifte tilbage til Firefox.

Søgemaskinen i værkslinjen på Windows er også modificeret således at, den bruger den søgemaskine, der er valgt i Firefox, fremfor Bing, der som standard er valgt i Windows 10.

Se også:  Guide: Sådan afmelder du et streaming-abonnement

Mozilla har desuden skærpet sikkerheden med en ny certificeringsproces, som tredjepartsudviklere skal følge, når de skaber apps. Brugeren får advarsler, hvis en app ikke har gennemgået processen og i fremtidige versioner af browseren vil sådanne apps automatisk blive deaktiveret.

Har du allerede Firefox installeret får du opdateringen automatisk i nærmeste fremtid. Du kan også klikke ind under ”Hjælp” og dernæst ”Om Firefox” for at installere den med det samme.

Har du ikke Firefox i forvejen, kan du hente browseren på Mozilla.org.

Del denne