Ny EU-lov skal sikre forbrugerne

Ny EU-lov skal sikre forbrugerne

Share

Fra og med 2016 skal håndteringen af personfølsomme data leve op til en ny og ganske restriktiv EU-lov. Det emne blev der for nylig sat fokus på ved en konference i København.

I starten af november var det amerikanske softwarehus Progress vært ved en konference på Hotel Scandic i København, hvor deltagere fra 19 lande verdenen over satte fokus på emner som ”The Digital Imperative”, ”Data Privacy Regulations” og ”3rd Platform”. Tre tunge emner med fine navne, men med det fælles omdrejningspunkt, at i takt med at den globale it-platform har ændret sig, har kravene til datasikkerhed gjort det samme – noget vi alle kan forholde os til.

Se også:  Sandboxie: Kør dine nye programmer på den sikre måde

”The Digital Imperative” handler blandt andet om de tiltag, virksomhederne er nødt til at tage for at bevare samt styrke deres forretning, mens ”Data Privacy Regulations” blandt andet handler om det nye regelsæt, der fra næste år vil være gældende for hele EU via ”General Data Protection Regulation”. Endelig handler ”3rd Platform” naturligvis om de platforme, der vil drive fremtidens it.

Del denne