Home » Software » Få ny energi til din computer
Få ny energi til din computer

Få ny energi til din computer

Share

Auslogics BoostSpeed er blandt topscorerne, når det handler om at gøre en computer hurtigere, mere strømlinet og mere stabil

Alt nedbrydes med tiden, og din computer er ingen undtagelse. Efter nogle år vil selv den bedste pc opleves langsommere, og der vil komme fejl, efterhånden som der opsamler sig digitalt ”affald” i den. Der er flere måder at standse denne forkerte udvikling på. En af de bedste er at bruge programmet Auslogics BootSpeed 7. Det kan redde din pc fra den stille død og gøre den hurtigere og mere stabil. Desuden er programmet udstyret med en vifte af gode værktøjer.

Du henter programmet med Internet Explorer på www.auslogics.com/en/software/boost-speed/after-download. Gem installationsfilen på for eksempel Skrivebordet. Dobbeltklik på den downloadede fil, og følg installationsvejledningen. Du kan gratis fjerne unødvendige filer, men to andre funktioner i programmet kræver den betalte Premium-version (cirka 400 kroner om året).

[pt id=’2036405′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sådan finder du rundt i Auslogic BoostSpeed 7. Klik på billedet for at forstørre.”‘]

Sådan finder du rundt i Auslogic BoostSpeed 7. Klik på billedet for at forstørre.

Når du åbner Auslogics BootSpeed 7 begynder det straks et scanne din pc for problemer og giver dig besked. Denne pc ser ud til at køre fint, selvom der ifølge programmet var 403 udfordringer med systemstabilitet, 56 udfordringer med hensyn til farten, og 3 GB harddiskindhold kunne frigøres uden bivirkninger.

[pt id=’2036174′ size=’large’ link=’file’]

 

Klik derefter på knappen ”Repair all” for at få din pc tilbage i topform. Du kan også undersøge de enkelte områder af din pc for at se, hvad Auslogics er faldet over. Du kan klikke på ”View junkfiles” for at få en dybere analyse og for at se, hvordan din pc klarer sig i forhold til en højt-ydende maskine, der kører optimalt.

[pt id=’2036175′ size=’large’ link=’file’]

 

Du kan slå alt det fra, som du ikke ønsker, Auslogics skal røre ved. Når du er færdig, klikker du på ”Clean up junk” for at fjerne det ønskede. Afhængigt af din computers hastighed tager det fra sekunder til minutter. Når programmet er færdigt, kommer der et vindue frem, der viser hvor meget plads du har vundet tilbage.

[pt id=’2036176′ size=’large’ link=’file’]

 

Når du er kommet igennem proceduren, skulle problemerne være løst, og din maskine skulle udstråle glæde og stabilitet. Du kan dog klikke på ”Re-scan all” for at sikre, at programmet fangede alt. Det gjorde vi og fandt endnu flere udfordringer, som ikke blev opdaget i første runde. Klik ”Repair all”, hvis Auslogics finder noget ekstra.

[pt id=’2036177′ size=’large’ link=’file’]

 

Hvis du er bange for at slette noget vigtigt, giver Auslogics mulighed for at foretage en backup, før du ændrer. Vælg Settings > Rescue Center. I Auslogics programliste ser du områder, som automatisk tager en backup. Det gælder ikke for BootSpeed (Disk Space) og BootSpeed (Privacy Protection), men du kan sætte flueben ud for dem.

Se også:  Droner [STORTEST]: Droner der dur til noget
[pt id=’2036178′ size=’large’ link=’file’]

 

Hvis du får brug for backuppen, klikker du blot på knappen ”Backups” og får vist en komplet backupliste. For at foretage sig noget med en bestemt backup skal du bruge knapperne oven over listen. Du kan gendanne, slette osv. Du kan også klikke på ”Restore points” til venstre, som gør det nemt at gendanne mange specifikke filer.

[pt id=’2036179′ size=’large’ link=’file’]

 

Du kan øge din personlige sikkerhed med menupunktet ”Privacy”. Auslogics vil så oplyse dig om det, hvis du kommer ind på websider, der registrerer dine netvaner eller – endnu værre – opsnapper nogen af dine personlige data. Du kan slippe af med alle spor på nettet ved at klikke på ”Clean up”.

[pt id=’2036180′ size=’large’ link=’file’]

 

Menupunktet Action Center gemmer betalingsværktøjer, som du kan installere, og som gør din pc endnu mere sikker. Hvis du vil afprøve dem, er du nødt til først at få dem installeret. Vælg programmet, og klik ”Install now”. Hvis du i forvejen har lignende programmer, kan du fjerne visningen ved at klikke ”Disable notification”.

[pt id=’2036181′ size=’large’ link=’file’]

 

Hvis du ikke ønsker at betale, kan du alligevel have glæde af BoostSpeed, der har mange gratis værktøjer under menupunktet ”All tools”. Du kan se, hvad værktøjerne kan ved at klikke på dem. Du kører værktøjerne ved at klikke på knappen ”Launch”. Herefter åbner det ønskede værktøj i et separat vindue.

[pt id=’2036182′ size=’large’ link=’file’]

 

Hvis du følger denne vejledning, får du en hurtigere og mere stabil pc. For konstant at holde computeren i topform, kan du opstille en vedligeholdelsesplan, som BoostSpeed automatisk vil følge. Under Settings > Scheduler vælger du ”Enable automatic maintenance”. Lav en plan, som passer godt til den måde, du bruger din pc.

[pt id=’2036183′ size=’large’ link=’file’]

 

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]
Se også:  Genialt gratis program giver dig nem kontrol med lyden på din pc

Ordknuser

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Auslogic
boost
BoostSpeed
Guide
Systemoptimering
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S